disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

luni, 14 septembrie 2009

Povestile mari


In cele trei sferturi de apa de pe pamant se ascund multe intamplari, povestiri si chiar ceva monstri marini(stramosi ai dinozaurilor).

unul dintre faimoasele creaturi marine este monstrul din lockness despre care mai toata lumea a auzit. Este pe undeva prin Scotia si se banuieste ca ar fi un sarpe marin de dimensiuni impresionante. Fotografiile ,in care este surprinsa creatura, sunt putine, neclare si de calitate indoielnica. o echipa de savanti "inarmati" pana in dinti cu gadget-uri hi-tech au scanat intreaga suprafata a lacului si nu au gasit niciun semn de vietate marina de dimensiuni impresiunante sau cel putin notabile. totusi monstrul din lockness a starnit multe povesti de groaza, in special in randul pescarilor, majoritatea fiind manifestari ale culturii populare. dupa aparitia pe film a "monstrului" din Lockness, turismul in jurul lacului a crescut simtitor, iar multi cautatori de fantome,relicve si chesti paranormale au luat cu asalt zona. Cei care beneficiaza cel mai mult de pe urma creaturii sunt comercianti. Desigur, acestia nu infirma posibila existenta a unui monstru marin.

sa lasam imaginile sa vorbeasca.
http://www.nessie.co.uk/htm/the_evidence/cine1 <- link al celui mai mare site dedicat lui Nessie.
http://www.crystalinks.com/loch_ness , http://www.skepdic.com/nessie <- and some more info

POST ADD:http://searchengineland.com/is-loch-ness-monster-on-google-earth-24619

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu