disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

sâmbătă, 19 septembrie 2009

Galben monoton


13:30pm 11.10.1966 In sfarsit pauza! poate o vad pe ana, macar asa in treacat. iesind din clasa am dat chiar nas in nas cu ea. parul lung si cret de culoare negra ii cadea in valuri peste bluza portocalie,iar cercei in diferite culori ii dadeau un copilaros, desi buzele si ochi spuneau ca este o femeie in toata firea. a venit sa salute o prietena care era colega de clasa cu mine. eu ma duc sa ud bureti, iar ea imi zambeste involuntar si nu stie cine sunt si cat de mult ma gandesc la ea. hai baiete treci la treaba. nu iti mai pierde vremea. oricum nu te va placea niciodata. nu esti de nasul ei.

14pm 11.10.1966 e bine totusi ca am scapat de ora aia de latina. si am scapat bine ce pot spune. am luat un 8 fara sa il merit si recunosc asta. chiar nu am avut cum sa invat desi am fost in compania unui cadru didactic.imi e cam foame. nu cred ca voi sta la toate orele.

16.15pm 11.10.1966 chiar e delicioasa supa asta facuta de bunica. a mamai parca era mai buna dar ce sa ii faci.. imi e tare dor de ea. as vrea sa se intoarca....

18pm 11.10.1966 o iau usor pe jos, la pas prin cismigiu sa vad cum se mai astern frunzele pe jos.galben monoton si iar un galben monoton mai inchis, si un rosu si o urma de verde si...creata aceea de pe banca nu e cumva ana?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu