disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

sâmbătă, 19 septembrie 2009

MIc dejun englezesc


azi sunt cartea anei!
9am. 11.10.1966. cafea racita, neagra, slaba cu putin zahar. la mic dejun nimic pentru ca nu mananc dimineata. hainele sunt aruncate anapoda pe jos de aseara si sunt mototolite. iar s.a intrecut cu cine stie ce betivan. am castigat o lada de bere, un vinil si pe frumoasa bruneta din pat.cred ca trebuie sa o trezesc, zicea ceva aseara de niste copii la gradinita. "'neata, ai chef sa mananci ceva?""nu chiar, dar cred ca ar fi dragut din partea ta sa ma iei in brate"

11am 11.10.1966 "acum chiar ar trebui sa plec, am intarziat si in plus copiii ma asteapta. iti multumesc pentru tot esti un baiat delicios.". M.am uitat cum s-a ridicat gratios de langa mine, si-a luat camasa neagra, si acoperit sani tari, fusta i.a acoperit picioarele tinere, putin strambe. arata foarte bine,buzele rosi si ochi mari si negri o faceau foarte atragatoare,irezistibila, si acum imbracata si cu parul aranjat si prins in coc se transformase din femeie pasionala de aseara in doamna invatatoare,care va face din fetite si baieti, viitorul nostru. Nu stiu ce a vazut la un baiestas ca mine."stii, ar fi cam greu pentru mine sa am o relatie stabila cu tine, pentru ca esti tanar. a si sa nu uitam de barbatul meu care se va intoarce zilele astea din delegatie. Ei hai nu te intrista, ai fost fenomenal,tinem legatura".multumesc amintirilor din trecut pentru lacrimile false. Ce impresionabile sunt femeile...Totusi va ramane in mintea mea ca "doamna invatatoare"

12am 11.10.1966 ma gandesc serios la ce a zis doamna invatatoare in legatura cu relatia, dar hai sa o las cum vrea ea. oricum mi.a lasat bani de un cico ceea ce e foarte bine. sper sa nu ma asculte profa de latina pentru ca nu am invatat nimic.

13pm 11.10.1966 nu se mai termina ora asta odata... abia astept in pauza sa o vad pe ana. ea nici nu banuieste cat de mult imi place. de fapt cine nu o place pe ana....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu