disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

vineri, 25 septembrie 2009

the invisible man


08am 12.10.1966 'hai, trezeste.te, lenesule!Ai sforait toata noaptea. trebuie sa ma duc la lucru si trebuie sa iti mai pregatesc ceva de mancare. dar pe langa faptul ca ai sforait, m-ai tinut in brate toata noaptea, de parca iti era frica sa nu ma pierzi.Ai fost foarte dulce.cred ca nu ar mai trebui sa ne vedem pentru ca nu vreau sa ma indragostesc si mai tare de tine. sa nu crezi ca m-ar interesa ce ar spune lumea despre noi, dar nu cred ca ti-ar fi bine langa mine. sunt casatorita si nu cred ca e bine sa continuam!'incepe sa planga in hohote si ma strange tare in brate. o sarut apasat si incep sa o mangai usor. urma sa fie ultima noastra dimineata impreuna. imi va fi dor de tine doamna invatatoare.

10am 12.10.1966 am ajuns acasa. totul pare trist si pustiu. ce sentiment ciudat.As vrea sa fiu invizibil. doar ca sa vad ce face ana acum. as vrea sa ma uit la ea cum doarme, as vrea sa ii mangai fata de copil si sa ii sarut buzele.fac un dus repede si plec la scoala.sper sa o vad si azi. trebuie!


12pm 12.10.1966
ana, ana si iar ana! cred ca trebuie sa fiu putin atent la ore. dar parca tipa din spatele meu cauta ceva. vad ca se uita insistent la mine. draguti ochisorii si buzele. hai ca are si ceva forme, e subtirica si firava.dar oare ce culoare au ochii ei? albastri sau verzi? cred ca un amestec ciudat si atragator.diana parca o cheama.hai sa ne incercam norocul.

12.20pm 12.10.1966 'buna Di. ce mai faci?(urasc intrebarea asta banala)''bine,tu ce mai faci(sa ii spun direct sau sa mai astept putin?).'uite ma intrebam ce faci diseara.''pai... diseara o sa ma plictisesc, dar sper ca poate gasesti tu ceva interesant de facut!'(hopa)'da, ma gandeam ca ai putea sa treci pe la mine, gatesc ceva si dupa vedem noi ce facem. e in regula?''da''trec diseara sa te iau de acasa''super!'

Un comentariu: