disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

duminică, 20 septembrie 2009

intre drumuri


18.05pm 11.10.1966 ea e pe banca. dar oare ce cauta singura? as vrea sa vorbesc cu ea, as vrea s ii spun multe,as vrea sa...dar nu pot. Inca nu a venit timpul.Si trece pe langa ea,iar isi tine barbia in piept,ganditoare. Ce o fi cu ea?

19.20 11.10.1966 m.am saturat de parcul asta obositor. Oare doamna invatatoare o fi tot acolo?Hai sa dam o raita.

19.45 11.10.1966 hazardul a hotarat sa o puna pe ana in acelasi tramvai cu mine! sta chiar la 2 scaune in fata. o fi vreun semn?Nu cred. oricum mai sunt 4 statii pana ajung la doamna invatatoare. Asta e chiar prea de tot. uite.o si pe ea in statie!!Doamne!! ce situatie!!"buna pustanule! iti era dor de mine?" si m-a saruta nervos si apasat fara sa ii pese de batraneii care se duceau acasa dupa plimbarea in parc, care la acel moment erau muti de uimire."poti spune si asta" am zis eu incercand sa ii fac jocul."bun!vrei sa mergem la mine sa iti arat ce au desenat copiii azi?" stiam si eu si ea ca nu vom vedea ce au desenat copiii. si totusi am mers.Ana nu ma vazut deloc. oricum si daca m.ar vedea nu cred ca ar fi vreo diferenta.

20pm 11.10.1966 "Asteapta-ma 2 secunde sa fac un dus scurt ca sunt toata murdara!" desigur nu am asteptat-o si am intrat peste ea in baie. nu se astepta.la inceput, si-a acoperit corpul, dar dupa bratele s-au lasat usor date la o parte.vecinii bateau furiosi in teava, dar noi ne vedeam linistiti de treaba, uitand de tot, unul in bratele altuia.Cred ca voi dormi aici, la doamna invatatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu