disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

miercuri, 28 octombrie 2009

una noua


de curand valurile misoginismului plesnesc urechile mele si produc un ecou asa mare ca o rectiune(nu folosesc termenul corect dar vreau sa arat ca sunt cult, rectiune se refera la relatia dintre mai multe cuvinte, asta mai pe scurt). in fine. gata cu polologhia. vorbeam despre misoginism. au luat.o probabil razna barbatii sau poate ca acum aud eu ca se vorbeste cu atata ardoare despre femei si defectele lor GEN: ia uite cum e parcata masina aia! sigur e femeie, sau ia uite.o pe blonda aia! sigur e curva! sau nu iti mai bate frate capul cu ea ca si asa e proasta!'.
un alt aspect important este ca barbatii incearca sa tina sub control femeile prin cuvinte de genul HIStory si nu HERstory si multe chestii de genul. sau preferata mea:'daca o tipa iese cu mai multi baieti,e curva, iar baietii daca fac asta sunt smecheri'
dragele mele, nu mai stati sa suportati misoginismul unor barbati inferiori voua care incearca sa va domine prin replici stupide si nefondate!!!

p.s: DELOC!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu