disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

sâmbătă, 3 octombrie 2009

rutina


16pm 12.10.1966 am inceput sa urasc din ce in ce mai tare supa asta. chiar nu se compara cu cea facuta de mama mea.dumnezeu sa o odihneasca. nu cred ca ar fi meritat sa plece dintre noi asa devreme. parca era o vorba:"dumnezeu nu lasa oameni buni pe pamant, pentru ca se chinuie prea mult,asa ca ii ia langa el".personal cred ca este o scuza penibila a babelor si un mod alinare a suferintelor.Saraca mama, mi-o amintesc si acum cum statea langa aragaz cu castroanele cu legume proaspete din piata, cu mirodenii,marar, patrunjel si multe alte ingrediente secrete care iti delecteaza simturile. nu stiu ce vraji facea mama, dar am iubit intotdeauna mancarurile gatite de ea. Imi placea mama si cand ma sacaia sa invat, sa nu ajung o puslama, sa respect fetele, sa le vorbesc frumos....Imi este foarte dor de tine mama! de ce a trebuit sa pleci?

17pm 12.10.1966
trebuie sa incep sa ma pregatesc pentru intalnirea cu Di din seara asta. trebuie iar sa trec pe la nea gelu sa imi aranjeze barba si parul. culmea, sunt singurul baiat cu barba din clasa si e putin ciudat. ma face sa ma simt ciudat.cobor scarile la nea gelu, bat la usa, imi deschide si ma pofteste sa iau loc pe scaun.'mai puslama, iar ai intalnire de 'afaceri'?'.'cam asa ceva,nea gelule. cum iti mai merge'.'pai cum sa mearga? astia au mai angajat la uzina niste baieti tinerei, nu prea invata ei meserie dar...(si discursul curge vreo jumatate de ora cat a durat aranjatul). 'Copile, iti dau si cu ceva irezistibil?'.'da-mi nea gelule, am nevoie!'.'ia aici la nenea niste ceai de scortisoara si uite si uleiul asta de corp. da te dai putin ca miroase foarte tare.am luat.o din israel cand am construit noi blocurile alea.hai acum ca te-am facut cat de cat prezentabil,fugi si da-o pe spate'.Multumesc mult,nea gelule! treci diseara pe la mine sa bem un rom'.'sa fi sigur! imi esti dator!'(ce figura mai e si nea gelu asta..)

17:40pm 12.10.1966
mai putin pana diseara. ar trebui sa mananc ceva scurt si usor de digerat.cred ca imi fac o salata.

19pm 12.10.1966
e cam racoare afara. trebuia sa imi mai iau ceva pe mine. vad ca mandra nu prea are de gand sa apara si deja au trecut 20 de minute de cand am stabilit la cat sa ne vedem.dar daca nu apare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu