disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

joi, 22 octombrie 2009

10 minute


strada e intunecoasa.totul e sumbru si aud cainii cum imi latra in spate si aud niste pasi in spatele meu. par a fi multi. nu am nimic la mine cu care sa ma apar si pasii par sa fie apasati si foarte hotarati. nu cred ca voi scapa. sper doar sa nu fie mai mult de 3. de la 3 in sus e o problema.alta ar fi ca sunt singur pe drumul asta, dar asta e ce sa ii faci, bun venit in capitala.
'baiatu',baiatu' ai un foc(hai frate ceva mai inventiv nu ati gasit? am mai fost agatat cu faza asta odata). nu raspund si merg mai departe. pasii din spatele meu merg din ce in ce mai repede si mai apasat. 'bai pula nu auzi cand te strig?'. strang din dinti, strang si pumnii si ma pregatesc.nu apuca sa se aproprie bine tipul ala cu 'bai pula' si il si pocnesc direct in mutra. e mai inalt ca mine cu un cap si mai bine legat decat mine. cade din picioare si nu mai misca. probabil s.a lovit la cap de bordura ceva.aud un picior cum imi trece pe langa ureche,dar pumnul nu pot sa il evit si il incasez.reusesc sa ma ghemuiesc si 3 tipi lovesc cu sete in mine. incep sa rad de sete lor. se opresc nedumeriti.'frate, hai sa fugit ca asta e nebun!' si unul din baieti totusi se opreste sa il vada pe cel cu capul dat de bordura. nimic.nu se misca deloc. ma ridic si il iau pe cel care a ramas la pumni si picioare. sangele incepe sa ii curga pe nas si arcada i se sparge cu un zgomot infundat. ceilalti doi au fugit inspre statia de metrou. plec si eu.sunt linistit. toata adrenalina dispare incet in vene si muschi. pupilele se contracta la loc si bataile inimii se linistesc si el. mai am 5 minute pana acasa. in spate au ramas cei doi care nu mai misca. data trecuta a durat mai mult de 10 MINUTE...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu