disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

miercuri, 28 octombrie 2009

ana 2.0


20.10 12.10.1969 se pare ca tipa nu mai are de gand sa vina. oricum, frumos juca. asta o sa imi fie invatatura de minte pe viitor. hai acasa sa facem ceva mai interesant.

20:10 12.10.1969 oare ce o face ana acum?? e bine totusi ca nu a venit pentru ca am timp de cateva ganduri si ceva timp de petrecut cu mine insumi. sa incepem:'ce ai de gand sa faci in viata?' este prima intrebare.' as incerca o facultate de studii clasice,mi.ar placea sa devin profesor, sau in cel mai rau caz vreun director urat de toti elevii'.' maine ce vei face?''maine o sa plec la scoala si o sa intru in vorba cu ana. trebuie!''bun raspuns!' si gandurile au continua sa ma interogheze toata noaptea.

8:00 13.10.1969 iar suna ceasul asta... il urasc! mereu imi strica somnul exact atunci cand e cel mai dulce. sus in picioare! sa mananc ceva si am fugit.

10:00 13.10.1969 uite pe ana.'hei, buna, ai 2 secunde?''da, spune!'(wow nu ma asteptam la raspunsul asta)'eu sunt..''da stiu cine esti si stiu ca stii si cine sunt eu. deci ce doresti?'(wow la asta chiar nu ma asteptam deloc!)'as vrea sa mergem sa bem o cafea sau un nes undeva. se poate''de putut,se poate,dar nu vreau eu'(hmm foarte ciudat)'am inteles. atunci, mi.a parut bine''mda.bine cum zici tu'(a cam intrecut masura.degeaba e frumoasa daca nu stie ce e ala respect).

10:10 13.10.1969 inca ma mai gandesc la scurta conversatie cu ana...oare ce s.o fi intamplat, de a vorbit asa cu mine....cine stie???...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu