disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

miercuri, 27 mai 2009

telefonul care stie.....TOT


era acum ceva timp o reclama a carei idee era ceva de genul:"telefonul tau stie tot despre tine". nimic mai adevarat.
from:tu"neatza copile ce faci?". from mama:"succes la examen, vezi ce faci si fi atent nu te mai gandi la prostii.bafta" from bibi:"pisi mergem la o bere cand scapi de examen? hai ca e aici langa mine la leu un chef, un gratarel, o maslina ,ceva. bafta. suni si tu zgarcitule cand termini examenu. dak nu ai credit da bip cv si t sun eu" from clau:"bai mihai tu ai invatzat la rusa? moama mie o frica de mor. sper s iau. hai pune mana si invatza ca vezi ca o s iau nota mai mare decat tine >:))" from andreea:" ba zapacitule ce mai faci ca nu am mai vb cu tine de mult. mai vino si tu pe la leu s iesim la un suc la jeg. dami sms p numaru celalalt".
to rux"bai rux, neatza, ai cumva cursurile alea la civilizatie? k eu nu le am pe toate. dak ai timp te rog s mi l aduci si mie pls". to mama"sa fie.incerc sa ma concentrez. t sun dupa ce termin". to clau"lasa ba ca luam noi. nu am invatzat nimic da ma apuc acum si creca facem noi cv acolo. hai ca stii ca iurac e super prof. bafta la invatzat. mergem l o cafea diseara?". to bibi"cum sa nu mosule. mergem ce dracu s sarbatorim pe acolo :D. hai k t sun dupa examen." to andreea "da ma ne vdm diseara la leu ca tre s m int cu bibi la leu si dak vrei mergi cu mn l un gratar. t sun mai pe seara cand ajung :D" . to tu: " uite acum mam trezit, ma duc s mananc sa fac un dush si s ma apuc de invatzat u cf?" to cuperman:"bai io ieri nu am avut semnal si nu am m auzit ce ziceai. mergi maine la o bere l october sau mergi l curte? pupsi". to sorela "ba sami zici cu majoretele d ce mai ai nevoie da?sunama ca eu nu mai am minute.pup"
telefonul tau stie toate mesajele tale de dragoste, toate injuraturile, toate pozele tale(chiiar si alea din baie sau alea sexi), melodia preferata din playlist, uneori si clipul, stie cand sa se inchida cand t certzi cu cineva sau esti p cale s spui ceva important pentru ca nu vrea s spui la telefon ci fatza in fatza, stie cand s piarda semnal ca sa nu poata da parintzii de tine, tie cam tot despre tine. si hai sa fim serios: el a auzit primul vestile bune sau p'alea rele, el a fost mereu langa tine la bine si la rau, a suportat curajos cazaturi p ciment, in bere ,in suc sau cafea si tot nu te-a dezamagit. asa ca hai sa ii acordam acestui mic gadget putzina recunostintza si s nu mai aruncam cu el peste tot, ci s il purtam frumos in husa si cu bateria mereu incarcata....respect prietene!

2 comentarii:

  1. mda, si uite ca am luat nota mai mica...invata ptr maine!

    RăspundețiȘtergere
  2. pai da stii? chiar e cel mai apropiat prieten. tin minte cand am vrut sa sun pe cineva si sa injur cat ma tinea gura...deh mai are omu draci :-s...si cica tocmai atunci mi s-a inchis(nu conteaza ca am ascultat muzica la el toata ziua nu?NU!) si asa a les el sa se inchida...si da a prins si aripi. Dar stii ce? acum ii sutn recunoscatoare. poate ca ma ia gura pe dinainte dar e bine ca mai am amortizoare :D

    RăspundețiȘtergere