disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

sâmbătă, 23 mai 2009

o zi normala de vara


loc de desfasurare al actiunii: terasa unui local de pe lipscani
personajele: un "voinic" din nush ce comuna de provincie, o imitatie de punk-ista, o fata care parea isteata si o alta fata de cel mult 15 ani.
derularea conflictului: voinicul incepuse se povestea cu pathos si voce tare cum facea sex salbatic cu niste "pitzipoance frate, erau ele proaste dar mergea, erau asa de bune k itzi venea s lesini langa ele, sa-mi bag pula" iar prezentza ticului verbal "sa-mi bag pula ,frate" demonstra ca iq tipului era de -5, fiind astfel cea mai slab dotata primata. apoi a urmat o alta prelegere despre importanta desavarsita pe care o avea in "liceul fara frecventza" cum l-a numit acesta. despre batai, despre trupa lui de "junkeys"(tipul avea si un vocabular englez dezvoltat, pe langa multe alte calitatzi) cu care a rupt liceul in doua si mureau de frica elevii doar cand il vedeau pe coridoare si strigau dupa el "ciudatu', ciudatu'"(aici nu am inteles de ce s mandrea cu asta). consoarta lui imitatia de punk-ista il acompania si ea cu acelasi tic mentionat mai sus si cu un altul:"da frate, asa e" (desi am aflat din spusele ei ca nu era din acelasi "oras" cu el). cele doua tipe mai normale erau captivate de povestea uluitoare si plina de evenimente incarcate de eroism, erotism"si i-am dat aleia,pana l ovare, si ea nu s mai satura", umor "si cand l-am vazut p'ala cum se uita la mine ca la un ciudat, m-am kkt pe mine de ras" si nu in ultimul rand drama "si cand le-am vazut pe alea doua verisoare ale mele cat erau de bune, m-am dus la baie si mi-am tras...doua palme".
epilog": personajul masculin din acest fragment nu avea mai mult de 20 de ani, o fata de copil inocent cu par blond si cretz, ochi verzi, plapand, inalt a carui placere era s isi imagineze ca ceva mai bun decat un copil banal dintr-un liceu de provincie, de origine indoielnica, care suferise in copilarie de nebagare in seama acuta si de multe alte glume proaste facute pe seama fizicului sau "impunator". de admirat este nesfarsitul izvor de inventivitate cu care si-a transformat viata banala, intr-o adevarata epopee pentru copii sub 15 ani care vor s fie si ei bagtzi in seama, s fie importanti si nu in ultimul rand sa fie oameni mari.

din pacate nu esti singurul specimen care isi "faureste" povestea de viata in felul acesta...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu