disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

duminică, 31 mai 2009

oamenii vorbesc !


oamenii vorbesc !! mult si prost!! unii chiar scot clisee, maxime si altele:
1. Imaturitatea este incapacitatea de a-ti utiliza inteligenta fara a fi ghidat de o alta inteligenta.
2. In fata inteligentei sau a competentei, mediocritatea si ignoranta palesc.
3.Trei lucruri arata caracterul unui om: cartile, prietenii si cadourile.
4. Tot ce e bine e greu de facut. Sa mori e usor, sa pierzi e usor, sa trisezi e usor, sa fii mediocru e usor. Evita lucrurile usor de infaptuit. (Scott Alexander)
Mediocritatea poate vorbi, dar numai geniul observa. (Benjamin Disraeli)
5. Dar ceea ce noi numim disperare este, de fapt, nerabdarea dureroasa a sperantei nehranite. ( George Eliot ).
6. “Exista ceva mai puternic decat toate armatele lumii, iar aceasta este o idee careia i-a sosit vremea” - Victor Hugo
7. Fa ceea ce iti spune inima ca este corect sa faci - pentru ca oricum vei fi criticat. Vei fi condamnat indiferent ce vei face. - Eleanor Roosevelt
8.Poti sa descoperi criticul prost cand incepe sa discute poetul si nu poezia. - Ezra Pound
9.Este dovada unei minţi primitive şi josnice, a dori să gândeşti ca masele sau majoritatea, doar pentru că majoritatea este majoritatea. Adevărul nu se schimbă dacă e crezut sau nu de o majoritate a oamenilor.ciat din Giordano Bruno

sunt niste prostii si baliverne insirate aleator, spuse de niste incompetenti. ce este foarte trist este faptul ca oamenii atunci cand nu au o viata a lor incep sa critice viata altora. modul in care fac lucrurile, de ce fac asa unele lucruri si altfel alte lucruri. alteori incep sa aduca acuze false la adresa unora. ceea ce este si mai dureros este ca le aduc fatis, "pe la spate". este mult mai usor sa critici viata altcuiva decat sa te ocupi de viata ta personala. probabil acesti "critici" au plina viata de remuscari, de trairi si sentimente inhibate, multi dintre ei s-ar spune ca sufera de tulburari de personalitate. este foarte greu sa te intelegi pe tine ca persoana, dar sa mai intelegi si personalitatea altuia. dar cum mai zicea cineva " daca esti barfit in lipsa inseamna ca esti mare". este mult mai usor s vezi paiul din ochiul celuilalt decat sa vezi mizeria din ochii tai. altii merg chiar mai departe si isi imagineaza scenarii si posibile replici, sufera de fantasmagoreala acuta. oameni dragi ocupativa de vietile voastre si lasa-ti vietile altora sa curga dupa cursul lor, nu va mai implicati atat pentru ca o faceti in zadar si va irositi timpul si energia bagand strambe si minciuni. adevarul va iesi la iveala ca de fiecare data. aaa si ca sa nu uit fie roata si patrata, tot se mai intoarce'odata.
pupici din partea celui mai fioros critic:"sunteti penibili!"

Un comentariu: