disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

sâmbătă, 23 mai 2009

o zi (anormala) de vara





mamici tineti-va copiii in casa, inchideti televizoarele, trageti jaluzelele, ascundeti-va pe unde puteti, gayfest is in town...(pacat)(mare pacat!).
totusi acesti oameni lupta pentru legalizarea casatoriei si dreptul de a adopta un copil. hmm dak ar primi aceste drepturi vor vrea dupa aia sa aiba si locuri de parcare pentru gay, locuri speciale la facultate pentru gay...(oare cum o fi s aiba locuri speciale la academia de politie. buna ziua, agent pedestrasu, ma "tem" ca va trebui sa va fac o perchezitie corporala. wtf!????!!!).
profesor gay e ceva si mai si. "ionel azi nu ai fost cuminte! va trebui sa te pedepsesc putin! hai treci l catedra sa t bat la fund :|".
nu cred ca ar avea nimeni nimic cu ei daca nu ar incerca sa iasa atat de mult in evidenta ca paduchele in frunte. pot face ce vor, dar s o faca in privat. nu sunt nevoit s l vad limbile pe strada impletincindu-se sau pipaindu-se in vazul lumii. e trist ca nu vad cat sunt de penibili.

prea mult "Milk" dauneaza sanatatii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu