disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

vineri, 29 octombrie 2010

in seara asta toata lumea moare!


in seara asta cu regret spun ca toata lumea moare:
1. moare ana. care a dezamagit sute de inimi. moare cu tot cu pudoarea , misterul si negrul ochilor ei, cu plinul buzelor, cu degetele lungi si date cu oja rosie. moare si tremuratul ei in frig si situatia jenanta si linistea si tot. am ucis.o pe ana incet sub apasarea creierului. i.am inecat mirosul, zambetul si privirea care ascunde intelesul lumii.
2. moare prietenia. asa numita prietenia. care cere mai mult decat da. dureros dar adevarat. nu ceri, asculti, nu critici, dai sfarturi, si un umar pe care sa plangi. cand e randul tau sa plangi nu mai gasesti pe nimeni. mai precis un umar pe care sa plangi, un sfat de care sa asculti. asta e din pacate prietenia. dai mai mult decat sa primesti.
3. moare reteaua sociala. fara like, poze , mesaje si restul. telefonul ramane totusi deschis doar pentru cei care merita. in rest va ramane inchis.blogul va ramane doar pentru refulari lirice.
4. in seara asta moare vechiul eu. o trecere in nefiinta pe care o regret nespus, dar fiind date anumite situatii, consider ca e mai bine sa ascund,sa omor eul care a fost. nu stiu ce va fi sau ce va deveni.
5. nu mor insa cei dragi mie care imi vor fi mereu alaturi.

deci nu moare chiar toata lumea. dar usile vor ramane inchise.

6 comentarii: