disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

duminică, 17 octombrie 2010

Ana din nou.


e dimineata si dupa o saptamana de cosmar cu vise de cosmar, s.a dus la bucatarie sa isi faca o cafea. tare, neagra fara zahar. trebuie sa se trezeasca din somn si sa se apuce de treaba. si la propriu si la figurat. latenta si inactivitatea il omoara incetul cu incetul. in ultima seara a visat cum cel mai bun prieten ii soptea la ureche. fraiere, ti.am luat.o pentru ca nu ai mai tinut legatura cu ea. cand ne vedea pe strada spunea ca ar fi vrut sa te uiti la ea si sa o strici sa fugiti. acum ma prefera pe mine pentru ca am bratele mai mari si ii spun cat de mult imi place de ea. nenorocitul continua sa intoarca cutitul in rana. si nu o sa iti vina sa crezi ce s.a intampla! ne.am sarutat!! frate dar tu aveai dreptate cand te tineai dupa ea intr.una si nu o lasai in pace. ce buze... si pleaca in oras cu treaba. stau acasa si ma gandesc de ce a facut si zis asta. probabil sa se razbune pe mine. cel mai sigur de asta.
acum stau si beau o cafea tare si neagra si ma gandesc apasand tastele aproape simultan cu fiecare idee. ....cand erati in spatele blocului ei si va tatonati pentru ca nici unul nu lua initiativa, vorbind despre tot felul de nimicuri doar ca sa treaca timpul si fixandu.va privirea pe buzele celuilalta. si cand in sfarsit ea a luat initiativa, nu va puteati dezlipi. de la frigul toamnei cel mai probabil. oare tremuri si acum la fel ca atunci?........parcul pentru copii,iarna, ne prosteam in balansoare ,incercam sa potrivim desenele sau ne dadeam in leagane unul langa altul. si timbarkul cumparat de la ethos si pentru ca era prea tare am luat si o vodka sa il mai diluam. de data asta eu am luat initiativa si am sfarsit scriind pe spatele tau langa ursulet niste cuvinte pe care mai tarziu aveam sa le cunosc intelesul...... iar restul nu vrea masina sa le scrie pentru ca spune ca sunt ale noastre. dar cum spunea prietenul meu, in vis, sunt trecut si departe....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu