disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

luni, 11 ianuarie 2010

vaccinul anti-porcina

ca de obicei cand cineva da moca ceva apare gloata, multimea si alte substantive colective. 90% bineinteles formata din pensionari. nu inteleg de ce atatia pensionari. oricum or sa moara in maxim 10 ani. consuma aiurea niste resurse cand ar putea sa stea frumos in banca lor. ei nu inteleg ca dupa 70 de ani indiferent din ce cauza mori e o cauza naturala(chris brown). nu se satura acesti batranei agresivi si continua cu nesimtire sa faca tot posibilul sa incurce sa ia tot sa blocheze circulatia cu cozile lor comuniste pentru un simplu vaccin care pentru varsta lor sigur nu va avea niciun efect pentru simplu fapt ca nu mai au imunitate.
din cauze ca astea sta romania pe loc. pentru ca un nesimtit de mos ar tupeul sa urle la tine dupa 12 ore de munca, alte 8 d cursuri, uneori la femeile gravide ca nu le cedeaza locul.
nesimtirea lor nu are margine. si mai pretind si ca sunt un exemplupentru societate.
culmea e ca marea lor majoritate au un iq scazut.

Rusine!

3 comentarii:

  1. dupa primu rand ma asteptam sa continue cva d genu.."si bineinteles ca nu apare din primu moment; gloata asteapta sa vada efectele asupra primului <> dupa care buluc la gratuitati"..e mai realist asa. in orice caz imi plac post'urle tale, snt inteligente

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima oara cand nu-mi place un post :| pe bune:| inainte sa-i faci nesimtiti si-n toate felurile si sa zici ca oricum or sa moara in 10 ani, gandeste-te in primul rand ca din punct de vedere imunitar sunt primii expusi virusului, da, si doar pentru ca sunt batrani nu inseamna ca pot sa-l ia si sa moara ca nu doare pe nimeni. batranii astia au poate oameni care-i iubesc si care le-ar simti lipsa, ca sa nu mai zic de faptul ca da, se asteapta sa le dai locul in tramvai, chiar daca tu ai petrecut o zi la facultate, si s-a acumulat oboseala dupa sa zicem 14 ani de scoala, pentru ca lor li s-a acumulat cea de 50 de ani de munca :)

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru anonim: pe mine ma deranjeaza nesimtirea lor care este nejustificata, agresivitatea fara sens pentru varsta lor, si incapacitatea lor de a oferi un exemplu, ca sa nu mai vorbesc de aroganta. cat desptre batraneii cu bun simt, ce pot sa zic, sunt adorabili. cum spune si vorba aia: cine nu are bunici, sa isi cumpere.

    RăspundețiȘtergere