disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

luni, 25 ianuarie 2010

badaranism 1.0


veneam de la facultate acum cateva zile, binedispus ca am scapat de inca un examen. am iesit din metrou si nu apuc sa ma bn p scara rulanta cand in spatele meu, cu vreo 3 scari mai jos, un el si o ea se certau de zor. ea vorbea intr.una si nu mai termin, el clantanea din dinti si injura. la un moment dat se aud cateva palme si ne uitam cu toti stupefiati cand am vazut femeie cu obrajii umflati si cu lacrimi in ochi. (dovada numarul 1)
trec de barele care separa calatorii si ma indrept spre iesirea de la tnb a pasajului Universitati. pe scari o doamna la fel de binedispusa zambeste nevinovat un gorila cu creier de t.rex. reactia lui a fost sa o scuipe in fata si sa ii spuna:"ce gatu' matii zambesti la mine ca proasta?". din nou priveam toti stupefiati inca socati de evenimentul petrecut la iesirea din metrou. nimeni nu a zis nimic, nimeni nu a schitat vreun gest. asistam pasiv la cele intamplate ca la un reallity-show. (dovada numarul 2)
cand credeam ca le.am vazut pe toate, ziua a tinut mortis sa ma contrazica: in statia de autobuz de aproape de Bursa de Valori(inca locuiam acolo) doi batranei simpatici au inceput sa se bata intre ei pe motiv ca unul era mai batran si mai bolnav si avea nevoie sa stea jos, iar celalalt nu vroia sa ii cedeze locul. in ciuda varstei, batranei pareau destul de vioi si tenace ca sa nu mai zic de precizia loviturilor aplicate adversarului. copii, daca vedeti asa ceva pe strada, sa stiti ca nu fac nimic rau si asa trebuie sa va purtati si voi(glumesc) (dovada numarul 3)

in urma acestei scurtei relatari si a dovezilor 1,2,3 va rog trageti voi concluzia asupra comportamentului locuitorului capitalei, ce are pretentii de capitala. nu va fi greu

2 comentarii:

  1. @-) Incredibil.....bine, de fapt nu chiar incredibil, ma asteptam la asa ceva si desi o sa cadem in vechiul cliseu "mda, numai in Romania se intampla asa ceva", da, ai dreptate. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Declinul civilizației globale, versiunea românească.

    RăspundețiȘtergere