disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

luni, 4 ianuarie 2010

stire bomba


oamenii de stiinta se pare ca s.au razgandit in privinta calendarului maias!
da nici mie nu imi vine a crede dar se pare ca s.a descoperit o noua interpretare si anume ca in structura genetica a omului vor aparea modificari si alte chestii de genul. mi se pare o aberatie noua dar totusi pare mai verosimila decat sfarsitul lumii in 2012. (recomandat filmul "the number 23" cu jim carrey. nu e ceea ce pare)
un link interesant postat pe blog te trimite la un documentar interesant despre apa ca substanta inteligenta. este foarte interesant si captivant(mi se pare mai interesant ca zeigeist sau cum ii zice)
personal cred ca aceste descoperiri sunt o forma de manipulare inteligenta, dar daca esti un om cu capul pe umeri ai numai de invatat.e foarte interesant.
un studiu recent arata ca o treime dintre romani nu au deschis o carte (sunt curios daca in acest sondaj intra si tiganii).
deci oameni buni. lasa.ti netul treceti la citit si mancati cultura pe paina pentru ca alta sansa nu avem.

inchei cu un citat din Domnul doctor Primar sau primar doctor Sorin Oprescu:" nu poti ? - te ajutam , nu stii ? - te invatam , nu vrei ? - te OBLIGAM !!!!! "(multumesc unui bun prieten ca mi.a atras atentia asupra citatului, ms batrane. dupa cum ne.am amintit acest motto apartine SS-nazist)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu