disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

vineri, 27 noiembrie 2009

Flashback ana 2.1


intr.o zi una dintre femei a spus:'esti foarte atipic. nu iti place fotbalul, nu ai jucat jocuri cu baietii in fata blocului, nu ti.ai baut mintile in liceu. cum iti petreceai timpul cand erai mic?','nu am fost niciodata un baietel tipic, asta e sigur. am jucat fotbal totusi,am platit tributul de genunchi asfaltului,dar diferenta e ca nu bateam fetele ci incercam sa le inteleg. imi place foarte mult sa vorbesc cu ele.'cred ca de mic am avut o slabiciune pentru fete. pentru cele singure, pentru cele plictisite de banalitatea altora, pentru cele triste, pentru cele care nu au gasit inca dragostea, pentru cele care cred ca au gasit.o dar nu au trait.o pe deplin, pentru femeile pasionale si mai ales pentru femeile care au incredere in propria lor persoana.
partea proasta e ca nu sunt facut pentru drumuri lungi si misiunea mea e de a arata calea spre fericire,eu fiind un indicator, nu calauza sau destinatia.Nu ma plang. uneori e placut. alteori e trist sa adormi noaptea singur in pat si de cele mai multe ori sa nu ai pe cineva care sa te astepte acasa cu bratele deschise....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu