disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

marți, 3 noiembrie 2009

10 minute v.1,3


iar se aude sunetul ala ciudat. nu il mai suport. mereu aduce numai moarte, capete aruncate peste tot. chiar si cel mai bun prieten al meu era ieri impartit in doua tabere. la propriu!!
simt cum patul pusti vibreaza de emotie. trebuie sa cucerim transeul din fata, apoi sa facem cateva manevre in satul de langa,iar apoi sa cucerim orasul din apropiere.
baltoacele astea nu mai seaca odata!! normal ca nu seaca din moment ce ploua intr.una in fiecare zi.avem totusi noroc cu kalasnikovul asta ca merge in orice conditii. iar suna goarna de atac. inaintam toti odata,si unull dupa altul cad secerati de gloantele scuipate de pusca mitraliera,de obuze si mai ales de proiectilele scuipate de urlatoarea Katiusha. Ce zgomot infernal.. ce multa sarma ghimpata....ce aer irespirabil(praf de pusca,gaz si miros de carne arsa). "inainte, inainte, fratilor!!! Acum e sansa noastra!!!". alergam toti, cu adrenalina gonind nebuneste prin vene. nu imi simt piciorul stang si acum vad si de ce. nu mai e. cad in groapa plina cu noroi si ma inec cu namol. incerc sa ma ridic dar e imposibil.'ivane, ajuta-ma sa ma ridic!' ivan ma ridica incet si cand stam amandoi in picioare, un obuz ne arunca 5 metri in aer. ivan este imprastia in 5 parti si pleopele inca ii bat nervos. eu ammmmm norrrrroccccccccccccc.......sunt ddddddddddddoooooooarrrrrrrrrrrrr jummmm..........

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu