disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

vineri, 13 noiembrie 2009

discriminare!


suntem singura tara(cel putin din cate stiu eu) care acorda drepturi minoritatilor(in special tigani si unguri). pentru a sustine aceasta teorie iata cateva argumente la care sa va ganditi:
1. exista locuri speciale in UNIVERSITATI SI ACADEMII pentru tigani. asta elimina din start niste candidati de nationalitate romana care sunt pregatiti pentru ca niste tigani sa intre cu limita de 5, sa absolve facultatea\academia tot cu 5 si sa fie pusi in functie cheie pentru a-si face treaba in cel mai prost mod.
2. titulatura de "rom\rrom" este singura titulatura pe care o tara o acorda acestei minoritati, restul statelor numintu-i "tigani"(gipsy\gitanos\zingheri,etc)nume venit de la triburile venite din Asia care le desemneaza etnia sau neamul. "rom\rrom" probabil vor sa faca referire la originea romana cu care nu au nicio legatura
3. drepturile minoritatilor sunt mult mai cunoscute decat cele ale majoritatii populatie(chiar, tu iti stii drepturile?)
4. se aloca fonduri uriase campaniilor antidiscriminare, pentru ca aceiasi tigani sa ne faca neamul\rasa de roman de rusine peste hotare pentru ca au fost primi care au plecat odata cu deschiderea granitelor(nomazi fiind sau nu)
5. majoritatea cersetorilor sunt tigani. asta ar fi in regula pana la un anumit punct pana cand acestia devin agresivi, scuipa,injura,fura,etc
6. afacerile dubioase in care sunt implicati cat si promovarea manelelor face ca aceasta minoritate sa fie si mai putin interesata de promovarea valorilor si a culturii.
7. Independenta unor regiuni din transilvania este din strigatoare la cer din moment ce din punct de vedere istoric si etnic transilvania(si nu ardeal,denumire ungureasca) a fost o provincie in care au locuit daci si romani inca de dinaintea aparitie popoarelor migratoare in Europa.
8. In nici o alta tara minoritatile nu sunt reprezentate din punct de vedere politc la acelasi nivel cum sunt in ROMANIA. gandeste.te numai la UDMR(un partid care vrea sa isi imparta o parte din capital data de Ungaria pentru diverse actiuni.etc). in afara de asta, oare acelasi drepturi aveam si noi acum cateva sute de ani cand eram "tolerati"?
9. ce spuneti despre manifestatiile impotriva Romaniei care au loc frecvent in Transilvania? sau trenuri devastate de suporteri, cat si jigniri la adresa natiunii. de ce nu isi pune nimeni intrebari.
10. in spania si italia sunt mari comunitati de romanai. din cate am vazut si auzit nu sunt prea multe drepturi acordate acestora si trebuia sa te lupti ani de zile cu sistemul lor pentru a lucra cinstit.

denumirea de tigan nu este folosita in sens negativ in acest post. probabil sunt rasist dar nu sunt singurul de genul asta si sunt asa probabil din cauza acestor probleme. asta nu e tot. am insirat doar cateva dintre cele mai importante probleme in legatura cu Discriminarea minoritatilor. o sa revin cu alte 10 motive bazate ca si acestea pe probe si dovezi palpabile. PROMIT sa aduc vorba si despre "HOLOCAUSTUL" provocat de antonescu.

Gandeste.te si tu seara cand iesi de ce iti e frica cel mai mult si atunci o sa vezi cat de rasist esti!

Un comentariu: