disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

duminică, 19 iulie 2009

poveste


..intuneric....prea intuneric....zeci de atmosfere apasa peste mine. ca sa nu mai vorbim despre forta gravitationala care apropo este zdrobitoare...noroc cu apa asta ca ma tine in viata. cred ca a venit timpul. da. a sosit timpul sa ies in lume.

cam tare pamantul asta. iar nu a plouat destul de mult. noroc cu zapada din iarna, nu de alta dar ar fi trebuit sa ies la anu' din invelisul asta. gata nu mai rezist. am iesit!
woooowwww.... ce de lumina. auuuu. s stinga cineva lumina asta orbitoare!!!. ups...ia uite...am o frunza...he he he!!! prima mea frunza!! iti vine sa crezi. e chiar prima mea frunza!!!! asta ar trebui pozata. neaparat.
ciudat... acum sunt parca putin mai inalt...e drept, au trecut pe langa mine vreo 2-3 ani. nu stiu sigur cat a trecut, dar tipu' ala cu salopeta albastra chiar a avut grija sa ma vopseasca cu alb in fiecare an. mda. si imi spunea ca e spre binele meu....ciudat, dar mie chiar imi placea culoarea mea maroniu-verzuie. de la prima frunza sa stii ca mi-au crescut ceva ramurele, despre frunze nu mai vorbesc, sunt o groaza! trebuie sa iti spun un secret: e ceva ciudat in legatura cu ele!!!! se ingalbenesc si cad si ma lasa fara nimic decat crengute negre si degerate. si culmea! primavara reapar...nu stiu ce sa mai cred.
am trecut si peste pubertatea cu crengutele. acum sunt copac in toata firea! crengi groase, coroana pe masura! ar trebui sa ma vezi cand imi schimb look-ul toamna! sunt chiar splendid. dar sa stii ca sunt indragostit de tipa de langa. se intampla sa fie acelasi soi cu mine sa vedem poate iese ceva frumos. tine-mi pumnii!

hmm...cum am reusit oare sa cad de acolo de sus??? cred ca e de vina tipul cu bata aia in salopeta albastra..il urasc! il batea foarte tare pe tata si nu stiu de ce...
ia uite cati fratiori sunt cu mine in ladita asta!!! hei ce faceti?? hmm foarte ciudat cred ca am nimerit in ladita merelor silentioase. tare ingamfate ionatanele astea...nu scoti nimic de la ele...

domnu', domnu'!! aici!!! cumpara-ma pe mine!! sunt cel mai bun!! promit!!!
fratilor nu mai folositi atat plastic! pe bune! e sufocant!! mai ales cand mai stau si altii peste tine. ar trebui sa incerci..! merita.
asta ce are mai cu mine??? ce i-am facut de musca din mine?? auuuu baaaaiiiii!!!!!! auuu!!!!

...intuneric....prea intuneric....zeci de atmosfere apasa peste mine. ca sa nu mai vorbim despre forta gravitationala care apropo este zdrobitoare...noroc cu apa asta ca ma tine in viata. cred ca a venit timpul. da. a sosit timpul sa ies in lume........

gandeste inainte sa musti!...enjoy your food, don't waste it!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu