disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

vineri, 26 noiembrie 2010

flow


din sute de mii de piepturi se scurge usor acelasi cancerigen fum de tigare, cade acelasi scrum otravitor pentru bietii gandaci ai capitale, iar pe deasupra mandretii de capitala cu cladiri populiste imbracate in sticla plutesti inca tumultul claxoanelor. la fel ca si celelalte piepturi expir si inspir nicotina si privesc gandidu.ma la suflete pereche si cam cate vesnicii ar dura pana ca sufletul meu pereche sa isi faca aparitia. majoritatea lucrurilor sunt pare: sani, ochi, urechi, cracii de la pantaloni, manecile, porumbei, shoturi( aici este chiar poligamie), calupuri pubhlictare, promotii (una plus una gratis), datorii( poligamie din nou), si nu in ultimul rand probleme. doar ficatul este singur si asaltat de vapori si valuri de alcool. pana si pastilele de a doua zi sunt 2. fac mai bine fata intrusilor in doi.
trebuie sa fie o conspiratie universala conform careia fiecare are un complement pentru a forma cercul, simbolul perfectiunii. cum cocorii negri pe o panza triste completeaza tonul de mohorat.

noapte buna bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu