disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

duminică, 25 aprilie 2010

the never happy ending


in conditiile extreme in care trebuie sa il omori pe lepricon la capatul curcubeului ca sa ii iei oala cu bani, in care se face trafic cu corn de unicorn, o lume ciudata in care vrajitoarele conduc lumea barbatilor neputinciosi,burtosi,cheliosi cu fabrici de cascaval, singurul curajos,visatorul cu ochelari si mantie tocita de experienta care a incercat sa infrunte lumea a fost repede masacrat, izbit de zidul crud al realitatii, si aruncat in valtoarea neputintei. ochi imensi ,mari se holbau la el si ii spuneau:"sa nu cazi in pacatul creditei!". hipnotizanti, sau facut intelesi intr.un final.
si astfel s.a trezit intr.o dimineata cu capul spart. gandurile au inceput sa ii curga fierbinte pe trotuar. privea neputincios la ele fara sa poata opri fluxul urias cu un garou. iar gandurile lui s.a prefacut in copaci verzi, blocuri gri si masini poluante.

sa nu cazi in pacatul credintei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu