disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

luni, 31 august 2009

Roxane III


Durere. Durere mare de cap. Lumini puternice orbitoare. Soarele e sus pe cer iar in camera simti miros de spirt, ace, manusi de plastic.Bandajul de la mana e gros, mare si de prost gust.Problema e ca deja iti pare cam scurt. Datorita tripului anterior,medicii din camera de garda au fost nevoiti sa ii amputeze mana pentru ai salva viata. Nu. Nu simti nici o durere nimc.vezi punga din care se scurgea un lichid transparent. era glucoza probabil. iti plimbiochii prin camera si vezi pe masa de langa patul ei o sticluta mica pe care scria morfina. probabil de asta nu simteai nimic.
Aer.Racoare! noapte si frig. mergi fara nici o directie, fara tinta.Prietenul tau te asteapta si azi. "da-mi te rog ceva"."poftim". pleci.incepi sa prinzi energei.
Blitz. unul si mai puternic. Zgomot infernal. esti in club si incepi sa simti muzica cum iti invadeaza creierul si cum sunetele iti curg prin vene. Te uiti la bandaj si vezi ca din el picura pete rosii pe marmura alba. Nu iei nimic in seama si continui sa te misti frenetic,din ce in ce mai repede, te simti un roller coster in plina ascensiune.Acum cazi. iar te ridici.tot se intampla repede. Prea repede. Pe bitul de minimal.Laserul se dilueaza in fata ta. s-a oprit timpul si bitul a amutit. tot ce se intampla, se intampla in slow motion. O experienta unica!
Rece. Rece si alb.Marmura rece pe care ai cazut s-a umplut de sangele din bandaj si acum te zbati intre viata si moarte printre zeci de picioare care danseaza nepasatoare pe ringul de dans.
Praf.Compact. Praful compact sub forma de pastila pe care l-ai luat ti-a dat ceva energie. Din palma iti vorbeste cineva. Privesti."cum te simti?". nedumerita privesti la pastila din mana. "ma simt foarte slabita" ii raspunzi."e normal" iti spune."ce vrei de la mine". "TOT"."lasa-ma !!" strigi cat poti de tare si muzica se opreste si luminile se aprind. pe ultima vibratie a inimii se aude"prea tarziu". punct

casting:
-roxane, studenta in Bucuresti
--mainile albe-cocaina
-krull- halucinatie cauzata de heroina
-praful compact-extazy

epilog: Nimic eroic, nimic romantic, nimic dragut, fara sfarsit de poveste. O simpla poveste a unei tinere studente ce a crezut in mirajul drogurilor. A murit din pacate intr-o salvare in drum spre spitalul de unde fugise cu mana amputata. Laserele difuze si bitul alet au fost ultimele ei halucinatii. nepasarea ucide sufletele inainte sa halucineze si sa distorsioneze imaginea fericirii.

p.s: nu e un mesaj antidrog ,ci un semnal catre nepasare. punct(deocamdata)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu