disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

sâmbătă, 13 iunie 2009

mon amant d'un jour


inchis. un om inchis. un om inchis in el. un om inchisin el care stie. care stie ce vor femeile. femeile adevarate, nu maimutele. este pretutindeni, chiar langa tine, nu il vezi, ii simti doar prezenta, iar asta doar daca vrea el. manierat, spunand lucrurilor pe nume, fara frica de consecinte, te ia cand vrea, te lasa cand vrea, te foloseste, il folosesti,nimic mai mult decat o zi. nu e de inchirat, nu il poti cumpara, nu il poti avea decat daca el vrea asta. e prea sigur pe el ca sa il poti avea cu ceva la mana. nu vei uita ziua aceea in care te-a luat cu forta si... au fost multe nopti in care te-ai gandit la el. de ce oare ai cedat, ce ai facut sa meriti asta. ei bine raspunsul e ca nici tu nu stii. nici tu nu ai putut rezista tentatie. ai cazut in pacat iar acum suporti consecintele. dar daca e chiar asa de rau de ce oare te gandesti la el de fiecare data cand saruti sau esti cu un baiat. hmmm. iti amintesti de sarutul lui. nu poate fi confundat. rece, sec, plin, un sarut care ti-a intors interiorul pe dos, un sarut care ti-a aprins un lumina deasupra pupilei...daca iti amintesti asta mai mult ca sigur nu ai uitat acea noapte cu el, cand nici nu banuiai ce se va intampla cu tine.
ciudat. ciudat om. ciudat om cu care nimeni nu se poate compara. e insemnat, ai grija la perciuni buze, ochi, nas , maine....da. mai ales ai grija la maine. sunt cele mai periculoase arme ale sale...
poate fi un print arab, poate un negru intr-un trib, un eschimos dintr-o balena, un englez spalacit, un tigan, roman, etc etc etc. il gasesti peste tot.

nu incerca sa il gasesti, nu incerca sa il faci sa vina la tine, nu incerca sa vezi cine e, nu incerca nimc pentru ca el te va gasi pe tine atunci cand momentul va fi potrivit. pana atunci nu ramane decat intrebarea: "qui est ton amant d'un jour ?"

.....for a special request....

Un comentariu:

  1. e cel mai tare si mai adevarat text pe care l am citit vreodata ...cand l am citit parca tu spuneai ceea ce simteam eu....e super.....si nu uita ...mon amant d'un jour....continua tot asa!!!

    RăspundețiȘtergere