disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

sâmbătă, 27 iunie 2009

lesa


toti purtam o lesa in jurul fiintei noastre. nu o vede nimeni, dar toata lumea o simte. cel putin eu o simt mai bine decat oricine altcineva(sau poate doar asta e parerea mea). lesa asta are mai multe fete. una din ele si cea mai importanta este puterea banului. sunt tinut intr-o lesa pentru simplul motiv ca nu sunt bani, si pentru asta nu imi pot permite luxul de a trai singur si dupa bunul plac, sa fac ce imi place, cand imi place, cum imi place, cu cine imi place. asta e prima lesa care iti sugruma spiritul. a doua este si ea foarte des intalnit:dragostea. acest tip de lesa este purtat de cei cu relatii serioase sau casatoriti. se manifesta in felul urmator: unde esti? cand vii? cu cine esti? mai stai mult? sau de ce ma suni asa des, de ce ma suni asa rar, de ce nu imi spui ca ma iubesti, de ce imi ascunzi, de ce ma minti( raspuns: pentru ca adevarul doare uneori si prefer sa mint ca sa nu te vad suparata(asta fiind o dovada de dragoste), pentru ca de multe ori vreau sa pastrez povara doar pe umerii mei ca tu sa stai langa mine fara nicio grija, pentru ca de multe ori nu poti gandi ca un barbat, si de cele mai multe ori cand se va termina distractia intre noi baietii, cand o sa fim satui de bere si de glume porcoase si indeajuns de plini de dorinta de a ne intoarce acasa pentru a petrece o noapte cu tine, de care nu am parte pentru ca esti prea preocupata sa imi scoti ochii ca nu am sunat, nu am raspuns la telefon si ca am venit mult prea tarziu si miros a bere. daca as vrea sa te insel sigur nu as scoate amanta la bere cu baietii(si cand se aude ragaituri pe fundul nu stiu de ce aveti impresia ca sunt amantele). una din cele mai periculoase lese este cea numita societate. asta vrea mereu sa te tina legat, sa te faca slab, sclav sa muncesti ca sa poti castiga lesa banului, sa te faca sa crezi ca nu ai potential, ca esti fara valoare si ca trebuie sa faci ceea ce considera ei ca e bine chiar daca de cele mai multe ori nu corespund cu principiile tale despre viata(dar cine are nevoie de principii si gandire cand poti mai bine sa fii un om comun care uraste blogurile pentru simplul fapt ca gandirea ta este atat de limitata pentru ca nu poate exprima ceva creativ sau niste sentimente). este foarte greu cand le ai pe toate stranse in jurul gatului. ne intrebam de ce merg lucrurile prost, de ce e criza, de nu avem bani, de ce nu ne iubeste nimeni?

pentru ca va place sa purtati lese! este mult mai "lejer" sa dai vina pe faptul ca nu ai noroc si ca asa a fost sa fie, este mult mai usor sa fie altcineva responsabil pentru tot. doare sa fii liber si e aproape imposibil.......

2 comentarii:

  1. mi se pare ca ai idei misto, dar scrii prea la obiect. cum altii, in blogurile alea pe care le urasc "unii", scriu un post de N randuri si nu zic nimic, tu scrii prea concentrat.
    other than that, all is well on planet earth.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, eu am scris aia. De altfel, tot ce gasesti pe blogul meu e scris de mine.

    p.s.: imi pari cunoscut.

    RăspundețiȘtergere