disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

duminică, 6 decembrie 2009

din nou la treaba


20.10.1969 a trecut ceva timp de cand nu am mai avut parte de actiune. am stat ascuns in niste cearceafuri pline de fum, cafea si timp, mancate de molii. a trecut ceva timp si chiar vreau sa imi reiau viata. au fost niste vise ciudate pe care le.am avut in ultima vreme si nu pot sa le explic aparitia. totusi imi pare bine ca mi.am adus aminte de ea. a fost frumos si dureros. durerea a fost mai mica de data asta....

10:00 20.10.1969 tramvai, cafea la laptaria de pe colt, barba rasa la frizerul meu preferat, iesit seara in cismigiu. planuri marunte azi care ma vor face fericit.

12:15 20.10.1969 deja am inceput sa ma plictisesc la scoala. imi pierd vreme. colega care nu a venit imi evita privirea si de fiecare data o surprind uitandu-se la mine. roseste intr.una si nu gasesc motivul. motive ar fi dar par ireale. e cam putin timp pana diseara si trebuie sa arat impecabil doar pentru ca vreau si pentru ca slava cerului trebuie sa scap de barba asta de 4 saptamani.

16.30 20.10.1969 pana acum merge bine ziua asta. am fost remarcat pe strada de un grup de la Lazar(le.am recunoscut dupa uniforme) plin de fete ce radeau nervos, fortat si tare. parca ar fi niste animalute semiconstiente transmitand prin semnale acustice faptul ca sunt prin zona. oricum foarte enervant acest mod de abordare a tipilor. desigur nu face rau orgoliului masculin ca din cand in cand cate o domnita sa iti trimita niste sageti pe strada care sa te faca sa tresari. din pacate, asta se intampla foarte rar.

21.00 20.10.1969 perfect! lumina de la capsa e oarecum difuza. da. sunt la capsa sa beau o sticla de vin. bani? de bani nu am nevoie pentru ca o cunosc pe fata sefului de sala si pot sa beau aproape orice gratis. uite.o ca vine. daca ar fi un pic mai draguta ar fi perfect insa nu le poti avea pe toate. ma priveste fix. cineva tocmai a revenit in bransa.....' lautare! cum ziceai ca ii zice? zaraza??? ia mai canta odata!' si vinul se evapora usor si eu plec inspre casa cu domnita 'capsa'

24.15 21.10.1969 ma bucur ca am revenit pe pamant!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu