disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

duminică, 27 februarie 2011

ain't no sunshine when she's gone


se anunţa o seară obişnuită de club. ne aşezăm la masă, băieţi şi fete. simt cum o pereche de ochi jucăuşi mă fixează. Îi întorc privirea şi îi zâmbesc. urmează o serie de melodii. vine spre mine, sigură pe ea, ignorând privirile şi încercările bărbaţilor de a o cuceri: " ce îmi place melodia asta, hai să dansăm". urmează replici scurte, zâmbete multe, şi câteva partide bune de râs. pleacă, se mai lasă purtată în discuţii cu diferiţi bărbaţi, care nu încearcă decât să mă discrediteze: no money, no charm, no nothing. dar ea le răspunde scurt: "marş, că mă faci de căcat" şi vine şi dansează din nou cu mine, zâmbindu-mi. plecăm acasă, ne urcăm in taxi. râde de mine când îi spun că am doar 22 de ani. îmi şopteşte în ureche, "copile, aş putea să îţi fiu mama!". nu putea să îmi fie mamă, avea un pic peste 30. însă formele şi pielea nu îi trădau vârsta. ajungem acasă, îşi aruncă haina de blană pe jos, şi mă aşteaptă să vin în pat, să îi ţin de cald. se dezbracă încet, şi îşi lasă lenjeria minusculă roşu cu negru. O întorc şi văd pe spate înşirate nişte simboluri. nu am întrebat ce înseamnă. muzica curge, iar noi ne-am revenit pe la 07:00 când ea s-a ridicat şi mi-a spus:"trebuie să plec acasă". însă nu am cum să uit parfumul, rochiţa neagră, zâmbetul şi buzele roşii, atitudinea şi mişcările, şi nu în ultimul rând inteligenţa de care dădea dovadă în glumele foarte savuroase.
îţi scriu aceste rânduri, în speranţa că le vei citi vreodată şi vei găsi o cale să îţi iei înapoi brăţara neagră.

p.s: numele meu e adi, şi am fost foarte încântat de cunoştinţă.

luni, 21 februarie 2011

degeaba.

degeaba visezi la cai verzi pe pereti si mirese fumand tigari de voi. degeaba visezi la sticle verzi de absinth si nori draguti de fericire. degeaba ai incredere, degeaba asculti,simti,gandesti(uneori cu voce tare). pentru ce?
pentru niste urechi surde?pentru un cap care nu poate sa inteleaga?

miercuri, 2 februarie 2011

in nori

nu cu capul, ci cu totul. deasupra orasului, deasupra zgomotului, deasupra agitatiei, domiciliaza un micut. planteaza vise seara, si le culege dimineata, isi scutura plapumioara si apar imprastiate pe cer scamele. uneori mai canta la chitara, iar sunetele ajung pana la noi, alteori se joaca cu lumina. ba o aprinde, ba o stinge. e foarte nehotarat. alteori iese in fata casei si isi spala masina, si toate zoaiele ne cad in cap. si cel mai important e ca e fericit, singur acolo sus in casa lui.

in nori