disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

joi, 17 noiembrie 2011

submersat in cerebellum

relatii imposibile, rasturnari de situatie,zilnica intalnire cu viata si moartea. dar noaptea, iei o pauza.asezat in pat,comfortabil, astepti sa te ia somnul si te ia!
cu totul, fara glume. uneori sunt proaste, uneori bune. procesorul general iti arat de ce te temi,ce vrei, care iti sunt slabiciunile, care iti sunt perversiunile. de cele mai multe ori in vis esti vulnerabil. ai o lume a ta in care esti captiv ca vrei sau ca nu vrei.iar visul e o masina de scris a carei taste se apasa automat. invata sa preiei controlul. trebuie sa fii redactorul propriilor vise. adaugi un alineat nou, scoti cateva replici penibile din scenariu, pui cap la cap secventele. poti interpreta orice vis vrei, poti fii oricine. tot ce trebuie sa faci esti sa apesi tastele potrivite si sa anticipezi visul pe care vrei sa il creezi.

salariul este pe masura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu