disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

miercuri, 15 decembrie 2010

Draga Mos Craciun,

Incep aceasta scrisoare de pe fundul unui pahar de absinth. azi m.am intors dintr.un bar unde am revazut.o. stiam ca e acolo. m.am dus special sa ii gust buzele. Aceleasi buze moi, aceleasi piele de gaina strabatuta de fiori, ochii mari, curiosi si pasionali. in drum spre casa ma tot gandeam langa un pahar de lichid transparent cu miros etilic, daca tu Mos Craciun imi poti aduce fata visurilor mele din copilarie langa mine. sa ne bucuram unul de altul si sa plutim lipsiti de griji pe "norul roz si pufos" si sa ne incalzim unul in bratele celuilalt, sa bem ciocolata calda cu chilly, sa vedem dintr.un film doar titlul....
si mai vreau mos craciun sa vii mai repede pentru ca sticla se termina, iar prajiturile pentru tine le.a mancat elfita din sticla verde, linistita ca droupy, zampeste acum alcoolic.

te astept, dar nu pe tine mos craciun

sâmbătă, 11 decembrie 2010

sâmbătă, 4 decembrie 2010

it;s a little to late


are dreptate beyonce...it's a little too late for you to come back. nu mai e acelasi lucru. ai gresit. am gresit si eu. dar a trecut prea mult timp si eu am inghitit prea multe si am tacut si facut orice doar ca sa nu te supar sau enervez sau de frica ca nu o sa te mai vad. dar azi sta cu totul altfel treaba. uneori am impresia ca gasesc pe cineva compatibil cu mine, dar face ceva stupid si toate parerile mele dispar la fel de repede cum au aparut. nu mai exista incredere, rabdare pentru noi inceputuri, pentru noi fite si toate cele noi.cateodata nici macar nu stiu sa mint. o fac atat de pueril, incat ma bufneste rasul. oricum au ajuns ale tale destul.
odata chiar am crezut ca am gasit persoana potrivita, insa s.a speriat de ceva mult prea serios si a fugit cu primul sosit. ce sa ii faci asta e viata! piata are o oferta variata de bad ass guys. si cum sunt tinere si la inceput, le lipseste educatia economica si cad in plasa si vin apoi cu ranile la lins. dar e prea tarziu. DIN NOU, prea tarziu. Si isi plang de mila si rateaza adevaratii baieti buni care ar putea sa le faca sa vada altfel viata.

am deviat putin de la subiect, insa vroiam sa subliniez ca nu mai e nimeni in stare prin zona sa accepte/inghita toane, prostii doar de dragul plictiselii si a unor amintiri placute din trecut. Nu. am inghitit cheia de la seif si am ster si combinatia de la cifru. e cam tarziu si ar trebui sa ma pregatesc pentru o noua zi, maine, plina de scuze ridicole si minciuni sfruntate. tare curios sunt care va fi cea mai buna.

p.s nu incerca sa intelegi pentru ca nu ai cum.