disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

miercuri, 15 decembrie 2010

Draga Mos Craciun,

Incep aceasta scrisoare de pe fundul unui pahar de absinth. azi m.am intors dintr.un bar unde am revazut.o. stiam ca e acolo. m.am dus special sa ii gust buzele. Aceleasi buze moi, aceleasi piele de gaina strabatuta de fiori, ochii mari, curiosi si pasionali. in drum spre casa ma tot gandeam langa un pahar de lichid transparent cu miros etilic, daca tu Mos Craciun imi poti aduce fata visurilor mele din copilarie langa mine. sa ne bucuram unul de altul si sa plutim lipsiti de griji pe "norul roz si pufos" si sa ne incalzim unul in bratele celuilalt, sa bem ciocolata calda cu chilly, sa vedem dintr.un film doar titlul....
si mai vreau mos craciun sa vii mai repede pentru ca sticla se termina, iar prajiturile pentru tine le.a mancat elfita din sticla verde, linistita ca droupy, zampeste acum alcoolic.

te astept, dar nu pe tine mos craciun

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu