disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

vineri, 18 decembrie 2009

the man behind the glass(dincolo de sticla)


intra calm la ore, imbracat neglijent, cu o pereche de ochelari aburiti, un pic nesigur si timid. dupa modul de a se imbraca si dupa lipsa de ingrijire exista 2 posibilitati: nu il asteapta nimeni acasa care sa aiba grija de el, nu are pentru cine sa fie ingrijit si aratos. cealalta posibilitate este sa fie atat de deschis si inteligent(ceea ce e) incat sa nu ii pese de modul cum arata. adesea vine imbracat in acelasi stil:lejer,larg,uzat,comod.insa acest stil parca ii vine ca o manusa. eivta contactul vizual direct,speriat ca nu cumva cineva sa ii descopere drama(a ramas vaduv, si dragostea vietii lui a disparut mult prea devreme,cea care il alinta,ingirjea si il astepta acasa cu bratele deschise.pentru cine sa traiasca?) si sa rada de el pentru ca nu s.a putut adapta. insa atunci cand te priveste, te priveste gol,trecand cu privirea peste,prin tine. te priveste rece,distant,calm. nimeni nu intelege,toti vorbesc,asta e si ideea. nu trebuie sa stie toata lumea ce se intampla cu el.
cursul ia sfarsit si el pleaca nesigur,calm si timid. acelasi mister ascuns in spatele unui zid de sticla, ce reflecta realitatea pe care nu poate sa o accepte. asta desparte privatulde public. sfinx atotstiutor ce incearca sa ne transmita cunostile sale, ramanand totusi un mister.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu