disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

marți, 15 martie 2011

degeaba 2.0

Stând la un pahar de cafea cu un vechi prieten (apropo cafeaua nu e deloc băubilă pahariceşte), am discutat despre o teorie care pare cât de cât plauzibilâ. Atunci când iubeşti pe cineva dai tot ce ai mai bun din tine din dorinţa de a impresiona şi să faci să se simtă persoana de lângă tine foarte bine, uneori repetând aceste gesturi cu fiecare persoană specială pe care o întâlneşti. morala:
-degeaba eşti drăguţ, simpatic, când cineva e obişnuit cu un alt stil de viaţă
-degeaba spui câte în lună şi în stele pentru că nu va crede o iotă.
-degeaba faci o pizza care are pe ea până şi cubuleţele de caşcaval în formă de inimioară, de valentine's day.
-degeaba spui adevarul. oricum nu crede.
-degeaba încerci să o faci să se simtă specială. nu va simţi te asigur, fiind obişnuită cu statutul de cârpă pe care altul inaintea ta i l-a oferit.
-degeaba stai şi asculţi melodii de dragoste, când ea e probabil prin club distrându-se cu "fetele".
-degeaba încerci să îţi faci filme cu întâlniri siropoase, când pe ea o interesează altceva.
-degeaba te agiţi, degeaba, degeaba,degeaba.
vorba unui prieten. te alegi maxim cu un sex oral făcut în scârbă sau cu o labă prin pantaloni, lucru pe care îl poţi obţine şi dacă eşti drăguţ şi ai noroc, scoţând-o la suc. vrei să pari un mascul care să o protejeze de orice, bucătar, ospătar,barman,chelner, maseur, etc.
DEGEABA. tot la cel care îşi bate joc de ea se va duce, tot la cel care o face să se simtă urâtă, nedorită, neiubită,nefutută. din păcate, nu băieţii buni sunt la căutare. acum aştept opiniile contrariate din partea lor. vai, nu e adevarat nimic din ce ai zis. ba e. Şi o ştiţi şi voi. aşa că nu vă mai obosiţi cu păreri semnate cu anonim. este un semnal de alarmă pentru acei fraieri care încă au impresia că dragostea există şi că trebuie să faci tot pentru persoana pe care o iubeşti.
sfatul meu? las-o pe ea să le facă .tot ce vroiai tu să faci pentru ea şi apoi poţi spune ce simţi şi ce vrei. până atunci, mergi pe burtă.

p.s: nu contează ce alegi, că tot acolo ajungi, din cauza asta nu are rost să prea curvesti! (citat dintr.un mare misogin)
p.s.s: să vină scandalul!