disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

luni, 28 iunie 2010

in sfarsit ceva interesant






ceva interesant, gasit pe un site de publicitate.
reclama la banda adeziva e geniala. enjoy!

alergatura

a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat nimic. scuze sunt multe: lipsa de chef, timp, alergare dupa joburi, musafiri, etc. dar in sfarsit ma aflu in fata ecranului si am chef sa ma uit dupa ceva interesant despre care sa scriu. nu dureaza mult si vad ceva nu neaparat interesant, dar care ma surprind. in reteaua sociala cu 500 de milioane de membri aka facebook sunt cunoscut ca un admirator al sexului frumos. asta e ok atata timp cat nu devine o activitate zilnica, o obsesie, o ocupatie, etc. la aplicatia 'pentru prieteni' la cele mai multe intrebati despre mine s.a raspuns in felul urmator(dau cateva exemple): ce obsesie are adi paun?*women. ce hobby crezi ca are adi paun? femeile. care este idealul in viata al lui adi paun? femeile....si urmeaza o groaza de intrebari cu acelasi raspuns. par sa se muleze toate pe acelasi tipar. sa fie oare adevar ce spun aceste intrebari nevinovate. ramane sa aflam...

sâmbătă, 12 iunie 2010

hot


hot.inside.outside.both sides.each side.every side.here.there.everywhere.
una din marile probleme ale bucurestiului contemporan este aceea ca nu dispune de un mijloc inteligent de racorire a aerului. in roma antica,atunci cand un oras evolua, nu putea trece la gradul de municipiu fara sa aiba cateva fantani arteziene. explicatia nu este cea de natura estetica. apa din aceste fantani are rolul de a improspata aerul si de a.l face respirabil. plus ca in roma exista un sistem de aquaducte care avea acelasi scop. o pelicula subtire de apa curgea constant, iar evaporarea acesteia racorea atmosfera. nu rezolvi mare lucru daca arunci cu apa pe strazi. si nici macar nu dau si cu dero daca tot spala. consuma niste resurse aiurea. ca de obicei tot noi, cei de rand, avem de suferit.
pentru lectia de urbanistica romana este necesar sa ii multumesc domnului cristi pavel, cu care am purtat foarte multe discutii interesante.

p.s. beti cat mai multa apa!

miercuri, 2 iunie 2010

the man


intr.o perioada in care tot ce conteaza e cum arati, ce conduci, ce mananci, ce muzica asculti, ce tragi pe nas sau prin albinuta, cel care nu se va integra in acest grup vicios va fi un conducator al maselor. baiat ambitios, cu o dorinta foarte mare de a demonstra lumii cine e si ce poate sa faca, si nu in ultimul rand cu un "fizic de invidiat" va reusi sa faca diferenta mai tarziu, atunci cand toate aceste vicii si interese isi vor pierde farmecul efemer. faceti cunostinta cu noul vostru conducator, omul pentru ca veti lucra pentru o suma minima, in niste conditii mizere. cineva trebuie sa plateasca si pentru faptul ca a fost ignorat in copilarie nu?
asadar, priveste pe langa tine si poate o sa il vezi pe omul al carui inferior vei fi...