disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

marți, 16 martie 2010

lene

Un curent nou isi aparitia printre randurile de oameni de 20(21) de ani. facem febra musculara de la aruncatul cu privirea, dormim ca vacile peste 12 ore pe zi, stam hipnotizati de inteligenta artificiala cu procesor variat, mangaind suav si pasional mouse.ul. ne pierdem imunitatea cand iesim afara la soare, ne deshidratam,picioarele ne trosnesc cand pasim pe pavajul de pe lipscani.
noul curent poata numele de LENE si are o mare varietate de simptome. inca nu s.a descoperit antidot la aceasta boala nemiloase. daca auziti ceva, sunteti rugati sa suna.ti la numarul afisat pe ecran.

marți, 9 martie 2010

narco'ma'rolla


Lochness de judas priest pe fundal de pickup. cuiul zgarie. cuiul fumega discul monocromat, monogam, fidel unui singur Dj. e 5 dimineata si langa mien nu se afla nimic altceva decat un simplu pachet de tigari. stii tu, pachetul cu mici indivizi care te vor omori intr.o zi fara sa ai drept de apel. Ai fost avertizat: "fumatul poate sa ucida! sau uneori ucide!" textul scris la propriu negru pe alb sta drept dovada. a cata tigare pe care o expir sa fie? ce plantatie ? ce lot? de unde? ma ridic sacadat din pat. in jurul meu ruleaza niste imagini de proasta calitate, ca imaginile cu filme noi furate din cinema.pana si sunetul un delay fata de imagine. Aceleasi imagini. mereu aceleasi. apartamentul meu e masurat in pasi: 10 pana la baie, 6 pana l bucatarie, 2 pana la masina de scris. fac un pas si calc pe paharul de vodka lasat de aseara prin casa. ce circ nebun! amestec de grau distilat bine cu oarecare aroma vaga de lamaie. Am zis vaga? ei bine, fara aroma. decat eticheta. un nou manifest al imaginatie si al studiului atent asupra psihicului consumatorului. caut insa convins felia de lamaie pe covor, dar nimic. se ambitioneaza sa se ascunda in noapte sub poate, cine mai stie ce s.a intamplat acum 4 ore cand camera era plina. nici nu ma intereseaza prea mult. aprind o tigare si ma tolanesc pe covorul aspru, asumandu.mi modelul lui pe spate. se aude hartia arzand. ador zgomotul. mirosul de tutun imi inunda pori. Am revenit in simturi. pupilele mi se dilata. ochii se deschid larg si primesc atent in gol. atatea crapaturi pe tavan. arata ca un puzzle neterminat. terminal cu imaginatia ta care a fost pusa in cui.inspir,expir fum nociv si imi place. pasul urmator:play! riding on the wind. excelent! i'm back baby!