disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

the begining of '69


sa te fut. sa te fut? sa te fut! nu ai fost decat....ai fost decat....foarte greu de descris.NU stiu ce ai fost. ai fost doar un pumn de lut in mana mea? nu pentru ca lutul nu tremura cand il atingi. ai fost un pumn de apa? probabil. prea usor mi.ai scapat printre degete. si poate ai fost apa si pentru simplul fapt ca nu puteam decat sa iti sorb fiecare rasuflare. erai apa pentru ca ma saturau doar lacrimile ochilor tai cand incepeam sa ne certam"iar te.ai intalnit cu fostul?" "care fost?" "fostul de 3 ani! iar te.ai vazut cu el. nu stiu de ce cacat imi pierd vremea sa iubesc o femeie ca tine. "si eu te iubesc.""ma iubesti pe dracu de aia te duci sa te futi cu el?""nu ma fut cu el""si atunci de ce mirosi a el?""pentru ca ne.am futut""si eu ce cacat am zis?""m.am gandit tot timpul la tine. am vrut doar sa vad daca il mai iubesc.""si?""nu il mai iubesc!""toata ziua m.am gandit la tine si tu ai stat in bratele aluia si te.a futut pana nu a mai putut!macar are pula mare sa te satisfaca??""da o are mare! dar nu ma satisface. doar tu imi dai fluturi in stomac cand ma atingi si saruti".....si cadeam in bratele ei si beam lacrimi din ochii ei de iceberg.bineinteles ca a mai fost la el. bineinteles ca am aflat din nou si din nou. nu puteam sa ma despart de ea. ma atragea ca un magnet, ma simteam ca o musca magnetizata de balegar, ca un pustan de o pereche de tate...ce ochi albastri!albastri cu un singur "i"! pentru ca ochii ei nu aveau pereche!
stateam zilnic prin parc pe frunze uscate. ne cunoscusem la scoala. rosea mereu cand ma uitam la ea...nu stiu de ce...dar ma pierdeam de fiecare data cand ma privea in ochi si zambea usor la mine.
am vorbit mult timp, si treptat,treptat am inceput sa ne indragostim unul de celalalt. eu ii aduceam uneori flori si ea uneori ciocolata. ne mituiam cu chesti marunte. ne mituiam sufletele. dadeam spaga inimii sa ne bage in seama.trist!chiar ne.a bagat!
de fiecare data cand ne vedem timpul trecea foarte repede. faceam schimb de viniluri si de poze. odata i.am adus nicu alifantis si ma strans in brate si m.a sarutat. apoi a rosit. m.a intrebat" mai pot avea unul""vinil?""nu!" si m.a sarutat din nou apasat. asa am ramas pe banca in parc 2 ore. am mers la mine langa universitate si am ramas impreuna.apoi mi.a spus ca sta cu un tip de 3 ani si nu stie ce sa faca. e indragostita de mine dar s.a obisnuit cu el....
nu a contat...eram nebun...vroiam si eu..nu puteam sa o am pe toata dar cand era a mea, doamne,ma simteam divin. cani rasturnate de vin fiert, miros de scortisoara in camera, miere zaharisita si lipicioasa pe buzele ei si pe umarul stang. acolo era locul meu secret ,unde nu o saruta nimeni afara de mine. stateamlanga mine cu parul blond inchis peste barba mea de 2 saptamani. statea langa mine goala.asteptam sa ne linistim si incepeam apoi din nou frenetic. era ceva la ea care ma facea slab. m.a facut slab tot timpul.am stiu si am acceptat.a patruns brusc in mine. brusc am crezut mereu ca va pleca.asa a si fost....
aceleasi certuri si aceleasi. eu imi pierdeam rabdarile si ea ma chinuia pentru ca nu lasa trecutul deoparte...
intr.o zi nu a mai venit.nu a mai aparut.a ramas cu el.
mi.a lasat un bilet in ghiozdan."te iubesc! aminteste.ti numele meu! cu el raman pentru ca imi ofera pamant, siguranta. ai fost rai pe pamant,dar nu pot sa zbor mereu langa tine pentru ca intr.o zi te vei plictisi. vreau sa raman a ta in sufletul tau asa cum nu a mai fost nimeni. aminteste.ti numele meu. sper ca l.am scrijelit destul de bine in tine. cu bine,iubitul meu! te voi pastra mereu in sufletul meu! asa sa faci si tu! ANA"
au urmat sticle infinite cu guri taioase si apetisante. valuri de alcool imi inecau zilele si corabiile. aburi de fum invaluiam soba din camera si corpul meu abandonat.lesinat, pe spate am ramas izolat de lume luni intregi.
nu mi.am revenit niciodata complet...si acum aud in aburi "aminteste.ti numele meu!"
Ana...
sa te fut.sa te fut? sa te fut! asa incepe....

vineri, 27 noiembrie 2009

Flashback ana 2.1


intr.o zi una dintre femei a spus:'esti foarte atipic. nu iti place fotbalul, nu ai jucat jocuri cu baietii in fata blocului, nu ti.ai baut mintile in liceu. cum iti petreceai timpul cand erai mic?','nu am fost niciodata un baietel tipic, asta e sigur. am jucat fotbal totusi,am platit tributul de genunchi asfaltului,dar diferenta e ca nu bateam fetele ci incercam sa le inteleg. imi place foarte mult sa vorbesc cu ele.'cred ca de mic am avut o slabiciune pentru fete. pentru cele singure, pentru cele plictisite de banalitatea altora, pentru cele triste, pentru cele care nu au gasit inca dragostea, pentru cele care cred ca au gasit.o dar nu au trait.o pe deplin, pentru femeile pasionale si mai ales pentru femeile care au incredere in propria lor persoana.
partea proasta e ca nu sunt facut pentru drumuri lungi si misiunea mea e de a arata calea spre fericire,eu fiind un indicator, nu calauza sau destinatia.Nu ma plang. uneori e placut. alteori e trist sa adormi noaptea singur in pat si de cele mai multe ori sa nu ai pe cineva care sa te astepte acasa cu bratele deschise....

marți, 24 noiembrie 2009

aceleasi texte


1. esti singurul din viata mea(dar mi.o mai trag si cu altii ca sa vad daca esti intr.adevar ceea ce caut)
2. sunt nebuna dupa tine(dar nu pot sa astept cand tu esti plecat pentru ca hormonii mei o iau razna)
3. dar pe tine te iubesc,crede-ma(as vrea sincer sa ma cred si eu ce spun acum)
4. am plans dupa tine de fiecare data(asta datorita masacrarii unei cepe)
5. nu pot trai fara tine pentru ca imi este foarte dor si lipsa ta imi face rau(imi face rau ca nu stai mai mult)
astea sunt cateva..celelalte le stii si tu cu siguranta.
amice, data viitoare cand le auzi, gandeste.te la ceea ce ai vazut aici. numai bine!

vineri, 13 noiembrie 2009

discriminare!


suntem singura tara(cel putin din cate stiu eu) care acorda drepturi minoritatilor(in special tigani si unguri). pentru a sustine aceasta teorie iata cateva argumente la care sa va ganditi:
1. exista locuri speciale in UNIVERSITATI SI ACADEMII pentru tigani. asta elimina din start niste candidati de nationalitate romana care sunt pregatiti pentru ca niste tigani sa intre cu limita de 5, sa absolve facultatea\academia tot cu 5 si sa fie pusi in functie cheie pentru a-si face treaba in cel mai prost mod.
2. titulatura de "rom\rrom" este singura titulatura pe care o tara o acorda acestei minoritati, restul statelor numintu-i "tigani"(gipsy\gitanos\zingheri,etc)nume venit de la triburile venite din Asia care le desemneaza etnia sau neamul. "rom\rrom" probabil vor sa faca referire la originea romana cu care nu au nicio legatura
3. drepturile minoritatilor sunt mult mai cunoscute decat cele ale majoritatii populatie(chiar, tu iti stii drepturile?)
4. se aloca fonduri uriase campaniilor antidiscriminare, pentru ca aceiasi tigani sa ne faca neamul\rasa de roman de rusine peste hotare pentru ca au fost primi care au plecat odata cu deschiderea granitelor(nomazi fiind sau nu)
5. majoritatea cersetorilor sunt tigani. asta ar fi in regula pana la un anumit punct pana cand acestia devin agresivi, scuipa,injura,fura,etc
6. afacerile dubioase in care sunt implicati cat si promovarea manelelor face ca aceasta minoritate sa fie si mai putin interesata de promovarea valorilor si a culturii.
7. Independenta unor regiuni din transilvania este din strigatoare la cer din moment ce din punct de vedere istoric si etnic transilvania(si nu ardeal,denumire ungureasca) a fost o provincie in care au locuit daci si romani inca de dinaintea aparitie popoarelor migratoare in Europa.
8. In nici o alta tara minoritatile nu sunt reprezentate din punct de vedere politc la acelasi nivel cum sunt in ROMANIA. gandeste.te numai la UDMR(un partid care vrea sa isi imparta o parte din capital data de Ungaria pentru diverse actiuni.etc). in afara de asta, oare acelasi drepturi aveam si noi acum cateva sute de ani cand eram "tolerati"?
9. ce spuneti despre manifestatiile impotriva Romaniei care au loc frecvent in Transilvania? sau trenuri devastate de suporteri, cat si jigniri la adresa natiunii. de ce nu isi pune nimeni intrebari.
10. in spania si italia sunt mari comunitati de romanai. din cate am vazut si auzit nu sunt prea multe drepturi acordate acestora si trebuia sa te lupti ani de zile cu sistemul lor pentru a lucra cinstit.

denumirea de tigan nu este folosita in sens negativ in acest post. probabil sunt rasist dar nu sunt singurul de genul asta si sunt asa probabil din cauza acestor probleme. asta nu e tot. am insirat doar cateva dintre cele mai importante probleme in legatura cu Discriminarea minoritatilor. o sa revin cu alte 10 motive bazate ca si acestea pe probe si dovezi palpabile. PROMIT sa aduc vorba si despre "HOLOCAUSTUL" provocat de antonescu.

Gandeste.te si tu seara cand iesi de ce iti e frica cel mai mult si atunci o sa vezi cat de rasist esti!

miercuri, 11 noiembrie 2009

tired

zile trase la xerox.aceeasi si aceeasi zi de fiecare data. e cam apasator sa faci acelasi lucru zilnic. poate ca am nevoie de o schimbare ceva, poate am nevoie de un soc sau un car de bani sau toate. vreo sugestie??? devine obositoare rutine asta!!

marți, 3 noiembrie 2009

10 minute v.1,3


iar se aude sunetul ala ciudat. nu il mai suport. mereu aduce numai moarte, capete aruncate peste tot. chiar si cel mai bun prieten al meu era ieri impartit in doua tabere. la propriu!!
simt cum patul pusti vibreaza de emotie. trebuie sa cucerim transeul din fata, apoi sa facem cateva manevre in satul de langa,iar apoi sa cucerim orasul din apropiere.
baltoacele astea nu mai seaca odata!! normal ca nu seaca din moment ce ploua intr.una in fiecare zi.avem totusi noroc cu kalasnikovul asta ca merge in orice conditii. iar suna goarna de atac. inaintam toti odata,si unull dupa altul cad secerati de gloantele scuipate de pusca mitraliera,de obuze si mai ales de proiectilele scuipate de urlatoarea Katiusha. Ce zgomot infernal.. ce multa sarma ghimpata....ce aer irespirabil(praf de pusca,gaz si miros de carne arsa). "inainte, inainte, fratilor!!! Acum e sansa noastra!!!". alergam toti, cu adrenalina gonind nebuneste prin vene. nu imi simt piciorul stang si acum vad si de ce. nu mai e. cad in groapa plina cu noroi si ma inec cu namol. incerc sa ma ridic dar e imposibil.'ivane, ajuta-ma sa ma ridic!' ivan ma ridica incet si cand stam amandoi in picioare, un obuz ne arunca 5 metri in aer. ivan este imprastia in 5 parti si pleopele inca ii bat nervos. eu ammmmm norrrrroccccccccccccc.......sunt ddddddddddddoooooooarrrrrrrrrrrrr jummmm..........

Draga domnule "critic",

in fiecare zi urmaresti ce scrie lumea pe aici si pe acolo in timp ce tu nu faci nimic altceva decat sa razi de creatia unora. ei bine, tu ce creezi? cum? NIMIC? aa nu se poate. tocmai tu nu scrii nimic?? domnule critic ma dezamagiti, asa cum dezamagiti toti creatorii/scriitori/etc. vorbiti aiurea cu capul gol cand habar nu aveti ce sentimente a implicat autorul si nici sentimentele care au fost cauza acelei creatii. in fine nu are rost sa imi bat capul cu tine, tu marele "critic" a carei mare creatie a fost "vaca paste", te las in lumea ta plina de "hahaha ia uite si la prostia asta da' blog","ce cacat ca asta scriam cand aveam 5 ani' etc etc.

numai bine!

p.s. astept CRITICI _|_ stupid cunt!