disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

luni, 27 iulie 2009

ursuletul de vata


cotrobaind prin trecut, in cutia plina de praf, in cutia plina ochi cu jucarii. masinuta mea mercedes de culoare galbena imi zambeste fad reprosandu-mi:"m-ai uitat!", cealalta masinuta, de asta data verde spune"si cu mine ai facut la fel! desi eram prima ta masinuta teleghidata". singurul care nu spune nimic si nu ma baga in seama este robotelul transformer care a obosit sa se joace singur prin cutie.
sub un morman de roti, capete de papusa si mingiute sta cuminte. ma astepta. stie ca il voi regasi. nu are in privire nimic de reprosat, nimic de ascuns. nimic. ochii lui din nasture negru licaresc de bucurie ca ma uit la el. il iau din morman si il scutur putin de praf.a imbatranit cum am imbatranit si eu. el este totusi mai mare decat mine. a luminat copilaria si tatalui meu. da, martinica are aproape 40 si ceva de ani si inca se tine bine, chiar daca noi cu totii l-am uitat. prin ghemotoacele de vata cu blanita e un loc unde el ne primeste pe toti. ne face sa radem de figura lui hazlie, ne linisteste cand suntem suparati si speriati de bau-bau, ne asculta cand avem ceva de spus fara sa spuna daca e bine sau rau, drept sau nu, asculta in liniste si te priveste cu ochii calzi de nasture negru. martinica al meu are ceea ce noi majoritatea nu avem. si anume capacitatea de a oferi dragoste neconditionata cand este aruncat intr-o lada plina de praf, sau bagat in masina de spalat, sau uitat pe o banca in parculetul cu nisip, sau cand eram prea mici si ii rupeam cate un nasture.
si toate astea le face doar cu o inima de vata.....

duminică, 19 iulie 2009

poveste


..intuneric....prea intuneric....zeci de atmosfere apasa peste mine. ca sa nu mai vorbim despre forta gravitationala care apropo este zdrobitoare...noroc cu apa asta ca ma tine in viata. cred ca a venit timpul. da. a sosit timpul sa ies in lume.

cam tare pamantul asta. iar nu a plouat destul de mult. noroc cu zapada din iarna, nu de alta dar ar fi trebuit sa ies la anu' din invelisul asta. gata nu mai rezist. am iesit!
woooowwww.... ce de lumina. auuuu. s stinga cineva lumina asta orbitoare!!!. ups...ia uite...am o frunza...he he he!!! prima mea frunza!! iti vine sa crezi. e chiar prima mea frunza!!!! asta ar trebui pozata. neaparat.
ciudat... acum sunt parca putin mai inalt...e drept, au trecut pe langa mine vreo 2-3 ani. nu stiu sigur cat a trecut, dar tipu' ala cu salopeta albastra chiar a avut grija sa ma vopseasca cu alb in fiecare an. mda. si imi spunea ca e spre binele meu....ciudat, dar mie chiar imi placea culoarea mea maroniu-verzuie. de la prima frunza sa stii ca mi-au crescut ceva ramurele, despre frunze nu mai vorbesc, sunt o groaza! trebuie sa iti spun un secret: e ceva ciudat in legatura cu ele!!!! se ingalbenesc si cad si ma lasa fara nimic decat crengute negre si degerate. si culmea! primavara reapar...nu stiu ce sa mai cred.
am trecut si peste pubertatea cu crengutele. acum sunt copac in toata firea! crengi groase, coroana pe masura! ar trebui sa ma vezi cand imi schimb look-ul toamna! sunt chiar splendid. dar sa stii ca sunt indragostit de tipa de langa. se intampla sa fie acelasi soi cu mine sa vedem poate iese ceva frumos. tine-mi pumnii!

hmm...cum am reusit oare sa cad de acolo de sus??? cred ca e de vina tipul cu bata aia in salopeta albastra..il urasc! il batea foarte tare pe tata si nu stiu de ce...
ia uite cati fratiori sunt cu mine in ladita asta!!! hei ce faceti?? hmm foarte ciudat cred ca am nimerit in ladita merelor silentioase. tare ingamfate ionatanele astea...nu scoti nimic de la ele...

domnu', domnu'!! aici!!! cumpara-ma pe mine!! sunt cel mai bun!! promit!!!
fratilor nu mai folositi atat plastic! pe bune! e sufocant!! mai ales cand mai stau si altii peste tine. ar trebui sa incerci..! merita.
asta ce are mai cu mine??? ce i-am facut de musca din mine?? auuuu baaaaiiiii!!!!!! auuu!!!!

...intuneric....prea intuneric....zeci de atmosfere apasa peste mine. ca sa nu mai vorbim despre forta gravitationala care apropo este zdrobitoare...noroc cu apa asta ca ma tine in viata. cred ca a venit timpul. da. a sosit timpul sa ies in lume........

gandeste inainte sa musti!...enjoy your food, don't waste it!

luni, 13 iulie 2009

Roxane....


ochi tulburi. ochi tulburi reci. ochi tulburi reci si goi te privesc. ochi tulburi reci si goi te privesc si iti patrund in suflet. are maine albe. albe si fine. cand te mangaie iti face pielea de gaine. pagini. sau scris sute de pagini despre ea. oameni. sute au fost cei care au platit pentru neglijenta lor. nume. mii au murit in numele ei, pentru ea si din cauza ei. leac. leacul impotriva ei este doar moartea. bani. ai da orice sa mai ramai putin. trist. este ca toti ii subestimeaza puterea. tarziu. prea tarziu ca sa iti dai seama. cine esti? sunt a ta. ce vrei de la mine? tot. lasa-ma! prea tarziu. punct.

luni, 6 iulie 2009

anti-mahmureala


1.suc de rosii si oua (s.u.a)
2.cafea (italia)
3.sare(danemarca)
4. zeama de muraturi (polonia)
5.bere(olanda)
6. hering murat (germania)
7. prune murate (japonia)
8.ciorba de burta (romania)
9. ceai verde (china)
10.creveti(mexic)

by national geographic
unele mai traditionale: aspirina, zeama de varza. zeama de lamaie. ciorba de perisoare sau potroace, paine cu unt si cu miere, lapte si din cate spun studiile cam orice gen de mancare in special fripturi si muraturi.....asa spun babele din sat...

lucruri pe care nu le stii despre femei, spuse de femei

"rasfoiam" electronic esquire varianta internationala si am gasit niste chestii foarte tari pe care cred ca trebuie sa vi le impartasesc. (mai ales barbatilor). enjoy!

1. The quickest way to a woman's heart is through her clit.

2. When we say we want you to get in touch with your feminine side, we really mean you need to touch our clit.

3. When we ask you if we look fat, it really means "Can you see my clit?"

4. We'd love to meet your mom. Right after we introduce you to our clit.

5. Diamonds are forever, but touching our clit can buy you two or three years.

6. When we tell you, "We're not communicating," it really means you're not touching our clit.

7. We'd be happy to buy our own damn drinks if you touched our clit.

8. When we say, "Harder! Harder!" that means "Take it out and touch my clit."

9. The fact that women make seventy-five cents to every man's dollar won't bother us as long as you touch our clit.

10. "Go have boys' night out" really means "I'll stay home and touch my clit."

joi, 2 iulie 2009

calatorie......


incarcat de energie negativa, de-a lungul unei zile pline de intamplari hazlii si nu prea, am fost eliberat din ghearele monstrului negru, cand soarele se pregatea sa mearga la culcare...am inceput incet, incet sa ma debarasez de lumea plina de probleme, foamete, criza mondiala, razboaie, rapiri si atentate si sa pasesc inspre un loc in care nu am mai fost niciodata.Acolo am regasit fiinta mea, asteptandu-ma si spunandu-mi:"mult ti-a mai luat pana sa ma gasesti". m-a luat in brate si mi-a spus:"tine-te bine pentru ca vom pleca intr-o calatorie pe care nu o vei uita". speriat la inceput am acceptat. am plecat incet si sigur spre o destinatie necunoscuta. au aparut si primele simptome: pierderea auzului, imagini neclare, sunete sacadate, respiratia a inceput sa mi se taie, si incet incet am ramas fara aer si nu puteam sa respir....in secunda urmatoare, sangele mi-a invadat creierul.am lesinat. am vazut o lumina alba, una neagra, una alba din nou si in final negru. Acolo, in acel negru am simtit pentru prima data cum e sa fii zeu. a durat doar cateva clipe. Nu le-am putut numara dar parca trecuse o vesnicie...


m-am intors in final pe pamant pentru a-i multumi fiintei mele ca mi-a aratat ce inseamna sa fii zeu. Multumesc!