disclaimer !

textele de pe acest blog au caracter satiric(sau cel putin asa se vrea). orice asemanare cu persoaneje din viata reala este pura coincidenta.(sau nu). nu critic, doar prezint parerea personala privind multiplele aspecte ale vietzii.
daca nu ai simtitzul umorului, opreste-te cu cititul aici!
poate contine urme de slang pornografic si alte porcozitatzi catalogate drept continut explicit!
a se citi numai cu acordul constiintei!
(if any)

duminică, 31 mai 2009

oamenii vorbesc !


oamenii vorbesc !! mult si prost!! unii chiar scot clisee, maxime si altele:
1. Imaturitatea este incapacitatea de a-ti utiliza inteligenta fara a fi ghidat de o alta inteligenta.
2. In fata inteligentei sau a competentei, mediocritatea si ignoranta palesc.
3.Trei lucruri arata caracterul unui om: cartile, prietenii si cadourile.
4. Tot ce e bine e greu de facut. Sa mori e usor, sa pierzi e usor, sa trisezi e usor, sa fii mediocru e usor. Evita lucrurile usor de infaptuit. (Scott Alexander)
Mediocritatea poate vorbi, dar numai geniul observa. (Benjamin Disraeli)
5. Dar ceea ce noi numim disperare este, de fapt, nerabdarea dureroasa a sperantei nehranite. ( George Eliot ).
6. “Exista ceva mai puternic decat toate armatele lumii, iar aceasta este o idee careia i-a sosit vremea” - Victor Hugo
7. Fa ceea ce iti spune inima ca este corect sa faci - pentru ca oricum vei fi criticat. Vei fi condamnat indiferent ce vei face. - Eleanor Roosevelt
8.Poti sa descoperi criticul prost cand incepe sa discute poetul si nu poezia. - Ezra Pound
9.Este dovada unei minţi primitive şi josnice, a dori să gândeşti ca masele sau majoritatea, doar pentru că majoritatea este majoritatea. Adevărul nu se schimbă dacă e crezut sau nu de o majoritate a oamenilor.ciat din Giordano Bruno

sunt niste prostii si baliverne insirate aleator, spuse de niste incompetenti. ce este foarte trist este faptul ca oamenii atunci cand nu au o viata a lor incep sa critice viata altora. modul in care fac lucrurile, de ce fac asa unele lucruri si altfel alte lucruri. alteori incep sa aduca acuze false la adresa unora. ceea ce este si mai dureros este ca le aduc fatis, "pe la spate". este mult mai usor sa critici viata altcuiva decat sa te ocupi de viata ta personala. probabil acesti "critici" au plina viata de remuscari, de trairi si sentimente inhibate, multi dintre ei s-ar spune ca sufera de tulburari de personalitate. este foarte greu sa te intelegi pe tine ca persoana, dar sa mai intelegi si personalitatea altuia. dar cum mai zicea cineva " daca esti barfit in lipsa inseamna ca esti mare". este mult mai usor s vezi paiul din ochiul celuilalt decat sa vezi mizeria din ochii tai. altii merg chiar mai departe si isi imagineaza scenarii si posibile replici, sufera de fantasmagoreala acuta. oameni dragi ocupativa de vietile voastre si lasa-ti vietile altora sa curga dupa cursul lor, nu va mai implicati atat pentru ca o faceti in zadar si va irositi timpul si energia bagand strambe si minciuni. adevarul va iesi la iveala ca de fiecare data. aaa si ca sa nu uit fie roata si patrata, tot se mai intoarce'odata.
pupici din partea celui mai fioros critic:"sunteti penibili!"

miercuri, 27 mai 2009

telefonul care stie.....TOT


era acum ceva timp o reclama a carei idee era ceva de genul:"telefonul tau stie tot despre tine". nimic mai adevarat.
from:tu"neatza copile ce faci?". from mama:"succes la examen, vezi ce faci si fi atent nu te mai gandi la prostii.bafta" from bibi:"pisi mergem la o bere cand scapi de examen? hai ca e aici langa mine la leu un chef, un gratarel, o maslina ,ceva. bafta. suni si tu zgarcitule cand termini examenu. dak nu ai credit da bip cv si t sun eu" from clau:"bai mihai tu ai invatzat la rusa? moama mie o frica de mor. sper s iau. hai pune mana si invatza ca vezi ca o s iau nota mai mare decat tine >:))" from andreea:" ba zapacitule ce mai faci ca nu am mai vb cu tine de mult. mai vino si tu pe la leu s iesim la un suc la jeg. dami sms p numaru celalalt".
to rux"bai rux, neatza, ai cumva cursurile alea la civilizatie? k eu nu le am pe toate. dak ai timp te rog s mi l aduci si mie pls". to mama"sa fie.incerc sa ma concentrez. t sun dupa ce termin". to clau"lasa ba ca luam noi. nu am invatzat nimic da ma apuc acum si creca facem noi cv acolo. hai ca stii ca iurac e super prof. bafta la invatzat. mergem l o cafea diseara?". to bibi"cum sa nu mosule. mergem ce dracu s sarbatorim pe acolo :D. hai k t sun dupa examen." to andreea "da ma ne vdm diseara la leu ca tre s m int cu bibi la leu si dak vrei mergi cu mn l un gratar. t sun mai pe seara cand ajung :D" . to tu: " uite acum mam trezit, ma duc s mananc sa fac un dush si s ma apuc de invatzat u cf?" to cuperman:"bai io ieri nu am avut semnal si nu am m auzit ce ziceai. mergi maine la o bere l october sau mergi l curte? pupsi". to sorela "ba sami zici cu majoretele d ce mai ai nevoie da?sunama ca eu nu mai am minute.pup"
telefonul tau stie toate mesajele tale de dragoste, toate injuraturile, toate pozele tale(chiiar si alea din baie sau alea sexi), melodia preferata din playlist, uneori si clipul, stie cand sa se inchida cand t certzi cu cineva sau esti p cale s spui ceva important pentru ca nu vrea s spui la telefon ci fatza in fatza, stie cand s piarda semnal ca sa nu poata da parintzii de tine, tie cam tot despre tine. si hai sa fim serios: el a auzit primul vestile bune sau p'alea rele, el a fost mereu langa tine la bine si la rau, a suportat curajos cazaturi p ciment, in bere ,in suc sau cafea si tot nu te-a dezamagit. asa ca hai sa ii acordam acestui mic gadget putzina recunostintza si s nu mai aruncam cu el peste tot, ci s il purtam frumos in husa si cu bateria mereu incarcata....respect prietene!

sâmbătă, 23 mai 2009

o zi (anormala) de vara





mamici tineti-va copiii in casa, inchideti televizoarele, trageti jaluzelele, ascundeti-va pe unde puteti, gayfest is in town...(pacat)(mare pacat!).
totusi acesti oameni lupta pentru legalizarea casatoriei si dreptul de a adopta un copil. hmm dak ar primi aceste drepturi vor vrea dupa aia sa aiba si locuri de parcare pentru gay, locuri speciale la facultate pentru gay...(oare cum o fi s aiba locuri speciale la academia de politie. buna ziua, agent pedestrasu, ma "tem" ca va trebui sa va fac o perchezitie corporala. wtf!????!!!).
profesor gay e ceva si mai si. "ionel azi nu ai fost cuminte! va trebui sa te pedepsesc putin! hai treci l catedra sa t bat la fund :|".
nu cred ca ar avea nimeni nimic cu ei daca nu ar incerca sa iasa atat de mult in evidenta ca paduchele in frunte. pot face ce vor, dar s o faca in privat. nu sunt nevoit s l vad limbile pe strada impletincindu-se sau pipaindu-se in vazul lumii. e trist ca nu vad cat sunt de penibili.

prea mult "Milk" dauneaza sanatatii!

o zi normala de vara


loc de desfasurare al actiunii: terasa unui local de pe lipscani
personajele: un "voinic" din nush ce comuna de provincie, o imitatie de punk-ista, o fata care parea isteata si o alta fata de cel mult 15 ani.
derularea conflictului: voinicul incepuse se povestea cu pathos si voce tare cum facea sex salbatic cu niste "pitzipoance frate, erau ele proaste dar mergea, erau asa de bune k itzi venea s lesini langa ele, sa-mi bag pula" iar prezentza ticului verbal "sa-mi bag pula ,frate" demonstra ca iq tipului era de -5, fiind astfel cea mai slab dotata primata. apoi a urmat o alta prelegere despre importanta desavarsita pe care o avea in "liceul fara frecventza" cum l-a numit acesta. despre batai, despre trupa lui de "junkeys"(tipul avea si un vocabular englez dezvoltat, pe langa multe alte calitatzi) cu care a rupt liceul in doua si mureau de frica elevii doar cand il vedeau pe coridoare si strigau dupa el "ciudatu', ciudatu'"(aici nu am inteles de ce s mandrea cu asta). consoarta lui imitatia de punk-ista il acompania si ea cu acelasi tic mentionat mai sus si cu un altul:"da frate, asa e" (desi am aflat din spusele ei ca nu era din acelasi "oras" cu el). cele doua tipe mai normale erau captivate de povestea uluitoare si plina de evenimente incarcate de eroism, erotism"si i-am dat aleia,pana l ovare, si ea nu s mai satura", umor "si cand l-am vazut p'ala cum se uita la mine ca la un ciudat, m-am kkt pe mine de ras" si nu in ultimul rand drama "si cand le-am vazut pe alea doua verisoare ale mele cat erau de bune, m-am dus la baie si mi-am tras...doua palme".
epilog": personajul masculin din acest fragment nu avea mai mult de 20 de ani, o fata de copil inocent cu par blond si cretz, ochi verzi, plapand, inalt a carui placere era s isi imagineze ca ceva mai bun decat un copil banal dintr-un liceu de provincie, de origine indoielnica, care suferise in copilarie de nebagare in seama acuta si de multe alte glume proaste facute pe seama fizicului sau "impunator". de admirat este nesfarsitul izvor de inventivitate cu care si-a transformat viata banala, intr-o adevarata epopee pentru copii sub 15 ani care vor s fie si ei bagtzi in seama, s fie importanti si nu in ultimul rand sa fie oameni mari.

din pacate nu esti singurul specimen care isi "faureste" povestea de viata in felul acesta...

luni, 11 mai 2009

niciodata

.niciodata nu vei putea uita tot....niciodata nu vei putea uita cum e ramai fara mancare, s mergi p bicicleta, prima fata, prima iubire, primul salariu, primul vis, primul tau aparatament, prima data cand ai fost dezamagit d prietenul tau cel mai bun,prima data cand ai fost tinut de mana prima inghetzata, prima lectie de condus, prima ora de curs si prima ora in clasa I, prima lacrima dupa un suflet ignorant la sentimentele tale, primul succes, emotia de la bac d la oral si scris, relaxarea de dupa primirea subiectelor, prima pereche de sani, primul te iubesc, prima oara in apa fara tata care s t tina l suprafatza, primul zambet al colegei din prima banca, primul pumn, prima noapte in club, itzi vei aminti vreodata si primul fior al mortzii?

welcome.....(desi asta trebuia s fie primul post)

tzi ureaza bun venit tipu' care:incearca din rasputeri s treca de primu an de facultate(si sper ca va reusi), asculta muzica si "deranjeaza" totzi vecinii, strange sticle intr-o camara in sperantza ca se va gasi unu s deschida usa si vor cadea sticlele ca o avanlasa, ala care strange viniluri si cauta cu disperare un pick-up doar k s s simta bine ascultand dinozauri ai muzicii desi ar putea foarte bine sa le descarce de pe strong, are 4 sticle de vin si tinde s creada ca intr-o zi va avea o adevarata crama, ala care vopseste toata ziua la cacaturile alea de bucatzi de polistiren doar pentru a iesi din banalitate camerei lui, ala care cauta satin ca s il atarne pe vopseaua proaspat aruncata, nu iubeste pisiciele si nici oamenii cu n'shpe mii de fete(u cate ai), tear putea face s razi si sa plangi in interval de cateva secunde, nu fuge din fatza necazurilor, nu este foarte rabdator cu oamenii care sunt paranoia aici intrand si el de cateva ori, vorbeste singur prin casa crezand k este l birou si care are o secretara virtuala, se holbeaza pe strada la o amazoanca cu forme pline dar stie ca in el locuieste altcineva, citeste kkturi d reviste doar ca vrea s isi faca o idee despre barbatul de azi el insusi nefiind inca unu', destul de inteligent poate face diferentza un prieten si un (spunei cum vrei), si destul de prost sa cada cel putzin odata in plasa inselandu-se in privintza unuia, scrie randurile astea pentru ca vrea sa vada ce va iesi, zimi tu e un calduros bun venit?